Boka rum & Paket

september 2016
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
ALLA HJÄRTANS DAG 14/2

Störst av allt är kärleken! Överraska någon du håller kär på Alla hjärtans dag, söndagen den 14 februari, med en romantisk weekend vid havet. Boka vårt "Alla hjärtans paket" och njut av övernattning, romantisk VIP på rummet, stor frukostbuffé, bubbelprovning,  trerätters supé och fri tillgång till vårt härliga spa.


Allt detta ingår i Alla hjärtans paketet:

  •  VIP på rummet med rosor, mousserande vin, geléhjärtan och choklad
  •  Övernattning
  •  Stor frukostbuffé med frukostkock
  •  Fri tillgång till två våningar spa, gym och träningspass
  •  Lån av badrock. Tofflor att ta med hem
  • Bubbelprovning läs mer här
  •  Trerätters supé
  • Livemusik i Bar Tylöhus (fredag och lördag, läs mer här
  •  Sveriges största konstgalleri  
  •  Fritt trådlöst internet


Prisexempel

Söndag-måndag: från 1 658 kr/person, del i dubbelrum  (4-rätters supé på söndagen)

Lördag-söndag: från 2 008 kr/person, del i dubbelrum

Fredag-söndag: från 3 063 kr/person, del i dubbelrum


BOKA

Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA


MENY

Fredag 13/2

Sotad tonfisk och kalvinnanlår ”Vitello tonnato” med parmesankräm,
tomat, kapris och citron

 

Stekt tuppbröst och confiterat lår från Tockafarmen med madeirasås,
tryffelsmaksatt potatispuré, lökragu och friterad ostronskivling

Kokosmousse med chili- & mangokompott, honungscrunch
och chokladflarn


Lördag 13/2

Lax- & skaldjursterrin med fänkålscrudité, picklad lök

och rågbrödschips

Grillad kalventrecôte med citronsky, ruccolakräm,
svartrot och grön sparris

Karamelliserad mjölkbavaroise med chokladganache,
saltrostade Macadamianötter och ananas


Söndag 14/2
Citrusmarinerade havskräftstjärtar med blomkålskräm, fänkål, gulbeta och löjrom.

Halstrad torskrygg med pepparrotsemulsion, råstekt sparris, inkokt steklök och dillrostad färskpotatis.

Skärvåningens ädelost med rågbrödschips och marmelad.

Hallonmousse med hasselnötstryffel, choklad, mynta och färska hallon.


WINE & DINE

Bubbelprovning och spasupé.
Fredag och lördag, trerätters supé  425 kr
Söndag, fyrarätters supé 455 kr
I mån av plats, bokas på tel 035-333 05





Production by Cityweb and Hotel Tylösand