REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
KICKOFF I TYLÖSAND
kickoff konferens aktivitet konferenslokal

Vill du veta vad er nästa kickoff kostar? Gör en offerförfrågan här på webben. Säg vad du vill uppnå, så ger vi förslag på bästa vägen dit.

Klicka här för OFFERT

Kicka igång det nya året med kollegorna på Sveriges mötesresort - Hotel Tylösand.

Här finns allt under samma tak med ett läge som inspirerar de flesta. Två våningar nyrenoverat spa, massor av träningspass, en av Sveriges vackraste stränder, fyra restauranger, flera barer, nattklubb och Sveriges största konstgalleri.


Med 32 konferenslokaler och 230 hotellrum precis vid havet skapar vi rätt förutsättningar för alla typer av företag och event.


ERBJUDANDE!

Just nu har vi riktigt bra priser till er som vill boka kickoff/konferens hos oss i januari-februari 2017. Läs mer nedan. Dessutom erbjuder vi en fri aktivitet om ni bokar helpension! Välj mellan vår nya spaaktivitet Mixologilabb (läs mer här) eller en trevlig vinprovning.


ERBJUDANDE HELPENSION

PRIS 1 495 SEK/person i dubbelrum exkl moms

Konferens med helpension*, allt detta ingår:

• För- och eftermiddagskaffe

• Lunch

• 2-rätters middag

• Fri tillgång till spa och träningspass

• Övernattning med frukost

• Mixologilabb eller Vinprovning

Enkelrumstillägg 200 SEK/person exkl moms * Kostnad för konferenslokal tillkommer.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och i mån av plats t o m 28/2 2017.


ERBJUDANDE DAGKONFERENS

PRIS 525 SEK/person exkl moms

Dagkonferens, allt detta ingår:

• För- och eftermiddagskaffe 

• Lunch

• Designlokal

Erbjudandet gäller endast nybokningar och i mån av plats t o m 28/2 2017.


BOKA

För att ta del av erbjudandet, gör en offertförfrågan direkt här på webben: OFFERTFÖRFRÅGAN eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se

OM HOTEL TYLÖSAND

Hotel Tylösand ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand, som sedan dess har skapat ett av västkustens mest unika upplevelsecenter där modernt hotellboende kompletteras med ett flertal innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, konferensanläggning, Sveriges största konstgalleri med inriktning på modern fotokonst och ett pulserande nöjesliv. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.

Production by Cityweb and Hotel Tylösand