DANSBANDSMÅNDAG I TYLÖHUS

Under tre måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står  Sveriges populäraste dansband, Barbados, Perikles och Larz Kristerz. Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans.


DATUM

Måndag 18 juli Barbados

Måndag 25 juli Perikles

Måndag 1 augusti Larz Kristerz

Tid:  21.30-01


Under kvällen serveras en A la carte meny och en tvårätters dansbandsmeny.

Boka bord online HÄR (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller kom och häng i baren,
fri entré!


MENY

Förrätt

Skagenröra med surdegsbröd, picklad rödlök,
citron och dill

Varmrätt
Wallenbergare med rårörda lingon, pressgurka,
pototispuré och skirat smör


Pris 295 krBarbados
Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär, och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen
fyra gånger.

Perikles

Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största  hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över fem miljoner spelningar på streamingtjänsten. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris för att de varit fantastiska amadassadörer för Ystad och myntat Sveriges mest kända raggningreplik Var ska vi sova i natt.


Larz Kristerz
Larz-Kristerz bildades våren 2001 i Älvdalen. Bandet fick sitt stora genombrott i och med segern i Dansbandskampen 2008 och belönades även med en Grammis i kategorin "Årets dansband" 2009. Gruppen är en av Sveriges största dansband med närmare 300 000 sålda skivor och mer än 600 spelningar på både logar och krogscener sedan Dansbandskampen.
I år firar Larz Kristerz 15-årsjubileum med firar detta med en omfattande konsertturné.


Production by Cityweb and Hotel Tylösand