DANSBANDSMÅNDAG I TYLÖSAND

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står  Sveriges populäraste dansband, Sannex, Barbados, Perikles och Scotts.

Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans.


DATUM

Måndag 10 juli Sannex

Måndag 17 juli Barbados

Måndag 24 juli Perikles

Måndag 31 juli Scotts

Tid:  21.30-01


DANSBANDSPAKET

Boka vårt Dansbandspaket så ingår övernattning, entré till dansen, tvårätters dansbandsmeny, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och fri entré till spa. Du får även tillgång till hotellets övriga sommarutbud med after beach och barnklubb.

Prisexempel för en natt, del i dubbelrum: från 1 120 kr/person 


BOKA

Boka via länken nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA

Läs mer om sommarprogrammet HÄR


DANSBANDSMENY

Under kvällen serveras en tvårätters dansbandsmeny. Pris 395 kr inkl entré.

Se meny HÄR och boka bord online HÄR (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller kom och häng i baren.


ENTRÈ

Entré till dansen: 100 kr/person.

Om du bokar dansbandsmenyn eller bor på hotellet ingår entréavgiften.


Sannex

Dansbandet Sannex går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin med full spelplan och publikrekord. I januari 2016 släppte bandet sitt nya album ”Din sida sängen” som senare vinner en guldkalv för årets album. Andreas vinner en guldklav som ”årets sångare”. Detta är några bevis på Sannex framgång, men det största beviset är publiken som återkommer gång på gång. Sannex har och kommer alltid att ge allt på scenen för att både publik och arrangörer ska få en oförglömlig kväll.


Barbados
Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär, och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen
fyra gånger.

Perikles

Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största  hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över fem miljoner spelningar på streamingtjänsten. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris för att de varit fantastiska amadassadörer för Ystad och myntat Sveriges mest kända raggningreplik Var ska vi sova i natt.

´

Scotts

Bandet Scotts har funnits i snart 25 år men hade sitt stora genomslag i Dansbandskampen 2008 och Melodifestivalen 2009 med låten "Jag tror på oss" som tog sig till Andra chansen. Efter dessa framgångar har åtskilliga tv-program avverkats. Scotts debutplatta såldes i 60.000 exemplar i norden, därefter samlingsplattor i samarbete med expressen som sålt i 130.000 ex, näst bäst efter Lasse Stefanz.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand