a la carte dansbandsmåndag

Gäller måndagar 18/7, 25/7 och 1/8 2016


FÖRRÄTT/STARTER
Toast Skagen med Kalixlöjrom, pepparrot, dill och citron • 155
Vit sparris med Cecina de Leon och tryffelemulsion • 155


VARMRÄTT/MAIN
Smörstekt torsk med hummerkrokett, skaldjursemulsion och
dillpicklad sparris • 325


Stekt svensk oxfilé med tryffelbearnaise, portvinsås, saltbakade tomater
och sommarprimörer • 365


DESSERT
Crème brûlée med färska bär • 105
Mjölkchokladpastej med hallonsorbet och havrecrunch • 95



DANSBANSMENY

Skagenröra med surdegsbröd, picklad rödlök, citron och dill

Wallenbergare med rårörda lingon, pressgurka, potatispuré
och skirat smör

Pris tvårätters meny 295 kr



Boka bord på tel 035-333 05 eller här


Production by Cityweb and Hotel Tylösand