Lilla spa & nöje

Spa & Nöje är ett av våra mest populära hotellpaket där det mesta ingår. Välj antal nätter och förbered dig på en rolig och härlig vistelse vid havet. Vissa helger händer det även något extra hos oss, läs mer i vårt helgprogram eller ring oss så berättar vi mer.

Prisexempel:
En natt från 1 495 kr/person, del i dubbelrum
En övernattning med frukostbuffé, supé och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och en mängd träningspass.

Två nätter från 2 500 kr/person, del i dubbelrum
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och en mängd träningspass.

Spa & Nöjespaketen går att boka fr o m 11 augusti.

Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
DRYCKESPROVNINGAR

De flesta helger på Hotel Tylösand bjuder vi på något extra som ingår när du bokar vårt
 Spa & Nöjespaket. Våra dryckesprovningar är populära så se till att boka dessa helger i tid. 


DRYCKESPROVNINGAR HÖST 2016

30/9 – 1/10 Bibendum Vinprovning, tema Italien

Italien är ett otroligt populärt land för oss svenskar. Vi älskar det mesta med Italien, maten, osten, olivoljan och vinet… Röda viner från Italien har en fantastisk mångfald och de kan vara allt från fruktiga, syrliga, till bittra och/eller torra. Druvorna skiljer sig lite mellan nord och syd Italien. Det finns viner för alla tillfällen.


14/10 – 15/10 Divine – Bubbelprovning, Tjejhelg
Välkommen till en inspirerande provning där vi provar Cava och Champagne. Vi kommer att prata om hur vinerna blir till, varför champagne skiljer sig från andra bubblande viner och även hur man kombinerar champagne med mat.


21/10 – 22/10 Vingruppen - Vinprovning

Prova viner från José Maria da Fonseca som är ett av världens mest framgångsrika vinföretag och leds av sjätte generationens ättlingar. Två bröder har sett till att den traditionsrika firman går i täten när det gäller modernt vinhantverk. António Soares Franco är verkställande direktör och Domingos Soares Franco är chefsvinmakare. Till sitt förfogande har de 683 hektar vinodlingar i distrikten i Alentejo och i Setúbal, där bl a Moscateldruvorna till firmans fantasiska, söta viner växer.


28/10 – 29/10 Ward Wines – Bubbelprovning
Är det egentligen någon större skillnad på världens mousserande viner och champagne och är den, oftast stora prisskillnaden motiverad? Välkommen på en provning i bubblornas tecken där vi reder ut begreppen kring mousserande viner. Vi provar Cava, Crémant, Prosecco och Champagne.


4/11 – 5/11 Cocktailprovning - Bacardi
Kom och upplev drinkar och cocktails från en svunnen tid. En resa som tar dig från dåtid till nutid. Lär dig grunderna och vad som behövs för att bli en riktigt duktig drinkblandare hemma. Allt under ledning av en professionell bartender från Bacardi.


11 - 12/11 Vingruppen – Gessleprovning
The Per Gessle Selection är samlingsnamnet på den serie viner som musikern, världsartisten och hotellets delägare, Per Gessle, tagit fram i samarbete med några av världens mest framstående vinmakare. I serien finns Champagne, röda, vita och alkoholfria viner. På provningen kommer ett urval av Per Gessles viner provas.


18/11 Johan Lidby - Vinprovning

”Höstens viner kommer från Rhône” Rhônedalens härligt fylliga o kryddiga röda viner passar perfekt en novemberkväll. Under denna provning får vi bekanta oss med de kända vinerna från Chateauneuf-du-Pape, Gigondas och Côtes du Rhône. Sommelier Johan Eklund från Johan Lidby Vinhandel guidar och håller provningen med sina utvalda favoritviner.


BOKA

Dryckesprovningen ingår för dig som bokat vårt Spa & Nöjespaket och kommer på en av ovanstående helger. Klicka på bokningsknappen nedan, kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se  

Spa & Nöjespaketet går att boka vår, höst och vinter, ej sommar. Anmälan till dryckesprovningen sker i steg 2 när du bokar via webben.

BOKA

WINE & DINE

Du kan även delta i dryckesprovningarna som icke boende. Boka vår trerätters supé i Restaurang Tylöhus så ingår dryckesprovningen i din middag.

Pris 455 kr/person. Boka på 035-333 05

Production by Cityweb and Hotel Tylösand