stjärnkock gästar leif's

Den 15 november kommer två av Stockholms bästa krogar till Halmstad för ett gästspel på Leif's Bar & Grill. I köket står stjärnkocken Johan Jureskog och skapar underbara rätter tillsammans med Leif's kockar. Till vardags driver Johan Jureskog AG och Rolfs Kök i Stockholm. Han är även känd från TV4-programmet "Kockarnas kamp", har vunnit både VM och OS i matlagning och fått en mängd fina utmärkelser med sina krogar.


Vi serverar en specialkomponerad 3-rätters meny bestående av klassiker från Rolfs Kök och dessutom kötträtter från AG.


Det kommer även att finnas ett exklusivt Chef’s Table, för mat och vin gourmander som vill toppa kvällen med extra allt, där 7-rätters menyn “Kött the fuck up” serveras.


Boka bord på tel 035-333 05
Begränsat antal platser, boka bord i tid!


Välkommen till en unik matupplevelse i Halmstad



MENY


Rolfs Kök

Kalvsylta med parmesan och syltad svamp

*
Rödvinsbräserade oxkinder med tryffelpotatispuré
*
Varm engelsk pudding med finwhiskey, toffe och vaniljglass

Pris 595 kr/person



AG

Från köttkylen på AG

” Vi har en enkel filosofi när det gäller vårt hängmörade kött. Det ska vara så marmorerat som möjligt. Detta medför att vi inte kan jobba med endast en gård eftersom det är extremt få av nordens slaktade kor som har denna kvalitet. Vi har ett nära samarbete med vår slaktare Fällmans kött som handplockar den kvalitet vi eftersträvar. Vi hänger köttet 30 dagar på ben.”


Välj mellan:

Clubsteak 

Entrecôte


Tillbehör:

Pommes frites

Krämig spenat

Tomatsallad med silverlök ”Bloody Mary”

AG:s Bearnaise

AG:s BBQ-sås


Pris 850 kr/2 personer



”KÖTT THE FUCK UP”

Grov lantterinne med grillat levain, karameliserad lök, bacon, cornichoner och Dijon

*

Ostron ”Roquefeller”*Märgben ”brulée” med störkaviar

*

Hel bläckfisk med escabechegrund och bläckaioli

*

ORUJOBREAK 


AG:s Grand cru VS. Iwaguy från Västervik

*

Hel rödvinsbräserad oxsvans med vintertryffel och anklever

*

Varm engelsk pudding med finwhiskey, toffe och vaniljglass


Pris 3 995 kr/person inkl dryck

OBS Serveras endast vid Chef's Table för 10 personer

Production by Cityweb and Hotel Tylösand