HELGPROGRAM

De flesta helger bjuder vi på något extra här på Hotel Tylösand.

Nedan finner vad som är på gång just nu hos oss. Säkert finns där något som tilltalar dig, oavsett om du vill åka med kompisarna, din mamma, din familj eller din partner.

Välkommen till en rolig och inspirerande helg hos oss.

DRYCKESPROVNINGAR
Låt dig lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter. Lär dig mer om dryckens historia, smakerna, dofterna, färgerna och imponera på dem därhemma.

Mer information om datum och provningarna finns på nedan länk.
Tjejhelg 6-8/3
Välkommen till en härlig helg fullmatad med make-up, hudvård, smycken och mycket mer.  Njut på The Spa och avsluta dagen med en bubbelprovning, supé, livemusik och nattklubb.
Perfekt för en rolig spa och nöjeshelg med t ex kompisgänget. 
En helg i Gessles tecken 13-15/3

Att musikern och världsartisten Per Gessles ande svävar över Hotel Tylösand kommer knappast som en överraskning för dig som har besökt oss innan.


Den 13-15/3 blir det lite extra krydda på det temat för alla som bokar in sig på vårt Spa & Nöjespaket då vi har EN HELG I GESSLES TECKEN.

Träningshelger
Kicka igång kroppen med en härlig träningshelg på Hotel Tylösand.
Under en hel helg får du fylla på med både träningsglädje, energi och ny kunskap. Ålder eller träningsbakgrund spelar ingen roll då vi hjälper dig att anpassa träningen till din nivå. Välj vilka träningspass du vill vara med på. Mellan passen slappnar du av på spa och njuter av den magiska havsutsikten.

Flera datum, läs mer via länken.
Söndagslyx med havsutsikt
Den 15, 22, 29 mars och 5 april kan ni åter se fram emot söndagslyx i Restaurang Tylöhus. Njut av en brunch med kalla och varma delikatesser, smoothies, färskpressade juicer, härbakat bröd och bakverk. På varmbuffén trancherar kocken köttet och sist men inte minst väntar ett läckert dessertbord. Dessutom bjuder vi på livemusik.
LIVEMUSIK I BAR TYLÖHUS
Utvalda helger bjuder vi på livemusik i Tylöhus.
Drinkar, allsång och härliga människor på gott humör. Inte helt sällan utbryter spontandans.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand