REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

NJUT PÅ THE SPA
The Spa på Hotel Tylösand är två våningar njutning med ljuvligt rogivande utsikt över sanddyner och hav.
The Spa is two floors of sheer indulgence for the body and soul. In 2015, World Travel Awards named us Sweden's leading Spa Resort. 
För att fira MOG of Sweden 50 års jubileum erbjuder vi alla medverkande våra vardagspriser under hela evenemanget. / To celebrate MOG of Sweden 50th anniversary, we offer all participants of our weekday prices throughout the event.
HiQ HELGENS AGENDA

Vi startar fredagen med en snabb incheckning, därefter blir det ett kort konferenspass innan det är dags för middag och mingel på Leif´s Lounge.

 

Lördagen startar kl: 09.00 med konferenspass och eftermiddagen ägnar vi åt gemensam aktivitet och egen tid, där det finns möjlighet till relax i SPA:t, behandling mm. Kvällen avslutar vi med middag, underhållning och fest.

 

Söndag startar vi kl: 09:00 med konferenspass, sedan blir det lunch, avslutning på helgen och därefter hemresa.

 

Medtag skjortan eller klänningen, badkläder och träningskläder och självklart ett glatt humör 


Hemresa sker söndag ca 14.00. Ankomst i Göteborg ca 16:00


OBS!! Lägg denna site som favorit på din dator, så du snabbt och enkelt kan hitta den. Detta är det forum vi kommer att använda för information om program, tider mm.


Anmälan är nu stängd. För eventuella frågor kontakta anna.aurell@hiq.se

Production by Cityweb and Hotel Tylösand