HÖSTLOV I TYLÖSAND
Fira höstlovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni konst i världsklass och aktiviteter som passar både stora och små. Här kan ni bada på spa och ha kul, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden eller gå en egen konstvandring på hotellet. Lek- och spelrummet står öppet hela dagen så det finns alla möjligheter till lek och pyssel. Boka vårt Lovpaket och förbered er på några sköna och roliga dagar vid havet. 
 Barn upp till 12 år bor för 0 kr i extra säng/bäddsoffa! De får även äta frukost och middag från vår barnmeny/barnbuffé utan kostnad (ej lunch). 

Allt detta ingår i Lovpaketet: 
  •  Övernattning: 1 barn upp till 12 år per boende vuxen bor fritt i extrasäng/bäddsoffa. 
  •  Stor frukostbuffé med frukostkock 
  •  Fri tillgång till The Spa 
    Barn är välkomna på entréplan med vår stora pool, två bubbelpooler, isvak och bastu. I vår relaxavdelning, på övre plan, är alla från 13 år och uppåt välkomna. 
  • Tillgång till gym (15 år) och träningspass (13 år) Läs mer HÄR 
  •  Trerätters supé för vuxen. 1 barn upp till 12 år per ätande vuxen äter fritt från barnmeny/barnbuffé 
  • Lek- och spelrum 
  •  Sveriges största konstgalleri 
  •  Fritt trådlöst internet 

 Prisexempel: 
Classic rum från 2 690 kr/rum (max 2 vuxna och 1 barn). 
Deluxe rum från 3 190 kr/rum (max 2 vuxna och 2 barn). 
Höstlovspaketet går att boka söndagar - torsdagar under perioden 25/10-29/10 2015, i mån av plats. 

 BOKA 

Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se Bokar du barn 12 år och över eller fler barn än boende vuxna kommer dessa att debiteras och betalas på plats. 

BOKA SPABEHANDLINGAR 
Utöver vår ordinarie spabehandlingsmeny (läs mer HÄR) så erbjuder vi under höstlovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand