Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.

Julklappstips! Sköna klappar på Hotel Tylösand

Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand, norra Europas bästa Spahotell 2017

Köp ett presentkort hos oss och gör någon riktigt glad. Ett Spa & Nöjespaket, en dag på The Spa, ett besök på någon av våra restauranger eller en skön behandling. Vi har något för alla smaker. Bara att beställa och lägga under granen.

Ta del av våra julklappstips nedan.

DAGSPA

Njut av två våningar spa över dagen. Som dagspagäst har du fri tillgång till spa med pool, utomhuspool, feel good pool, fotbad, ångbastu, soft sauna och Happy Lounge. Det ingår dessutom en lunch och möjlighet att träna i vårt gym.
JULÖPPET! Under mellandagarna 28-30/12 har vi öppet för dagspa - perfekt att varva ner efter julafton med släkten. 


BOKA på 035-333 75


BEHANDLINGAR
Varför inte ge bort en skön behandling? Vi har ett stort utbud med behandlingar för både kropp och själ. Allt från klassisk ansiktsbehandling till vår lyxkur för dig som vill ha välbefinnande som vara länge.

BOKA på 035-333 75
SHOP

I vår shop hittar du allt från skönhetsprodukter till roliga prylar, böcker och smycken. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta julklappen. Vår shop är öppen alla dagar fram till kl 20. Välkommen! 

 

    

LAMPOR DESIGNADE AV ÅSA GESSLE
Fred och kärlek är något som alltid tål att belysas. Åsa Gessle har designat en serie bordslampor med olika budskap som finns till försäljning på hotellet. Perfekt julklapp!
PRESENTKORT

Fastnade du för något av våra presentförslag? Det går utmärkt att beställa ett presentkort.
Presentkortet skickas med rekommenderad post till angiven adress och du betalar med ditt betal- och kreditkort vid beställningen.

 

Production by Cityweb and Hotel Tylösand