Jul i Tylösand
I Tylösand erbjuder vi förutom traditionellt julbord även familjejulbord, skaldjursjulbord på Bettans bar och julbord med show. Vilket du än väljer har våra fantastiska kockar lagat mat av de bästa råvarorna. Varmt välkommen!
Julkappstips

Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand, Sveriges ledande Sparesort 2016! Köp ett presentkort hos oss och gör någon riktigt glad. Ett Spa & Nöjespaket, en dag på The Spa eller en skön behandling. Vi har något för alla smaker. Bara att beställa och lägga under granen.

JULWEEKEND PÅ HOTEL TYLÖSAND
Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje. 

Härlagat julbord, pianobar eller julshow, dans hela natten, övernattning, stor frukostbuffé och fri tillgång till två våningar nyrenoverat spa, precis vid havet. 

Allt detta ingår:

  • Sveriges största konstgalleri
  • Nattklubb på Leif’s Lounge
  • Fritt trådlöst internet i hela hotellet


Prisexempel för en natt, del i dubbelrum:

Julweekend & Pianobar från 1 495 kr

Julweekend & Show från 1 745 kr

Gäller fr o m 2/12 2016

 

BOKA

Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se


BOKA

 

JULBORD & PIANOBAR 

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus med välkända favoriter och nya smakupplevelser som ramas in av musik från pianobarsartisten Nicola D'Lima Johansson. Efter julbordet öppnar nattklubben upp en trappa ner. 

JULBORD & SHOW 

 Årets julshow på Hotel Tylösand med Karl Martindahl och hans band Retro Experience är en fartfylld hyllning till rock n´rollens historia med start i 50-talet. Alltifrån Elvis, Beatles, Bowie, Queen via 90-talets britpopvåg till idag utlovas. Häng med på en rockig helkväll med härlagat julbord, show och nattklubb.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand