REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Kongresshallen
Kongresshallen är en ljus och vacker lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet. Passar till större konferenser, mässor, utställningar, seminarier och events. I anslutning till kongresshallen finns två större grupprum, egen entré och café med 200 kvm stor utställningsyta.
Sandhamn
Sandhamn-Görvik är en småort i Halmstads kommun. Orten är belägen ca 6 km väster om Halmstad, och ca 1 km öster om Tylösand. Orten är egentligen två villa- och småhusområden som växt samman och var gränsen går mellan områdena är i dag omöjligt att säga. Många av husen i området är mycket påkostade även om det finns en del "vanliga" sommarstugor kvar, men de blir allt ovanligare med tiden. 
HARPLINGE - Hel
Harplinge är en tätort i Halmstads kommun, även kallad kyrkby. Erik Nilsson, skulptör (1903-1982) kom från Harplinge. Hans skulpturer pryder flera kyrkor och parker i Halland. Gyllene Tider har gjort en låt med namnet "Harplinge" och denna utgör en vägbeskrivning till orten. 
Watson
Exklusivt designad lokal - upp till 150 personer.
Utrustad med projektor, DVD, ljudanläggning och trådlöst Internet.
Uppkallad efter Albert Watson, en av världens främsta mode/reklam fotografer med flertalet stora uppdrag av tex. Levi´s, Chanel och Revlon
Production by Cityweb and Hotel Tylösand