Boka rum & Paket

juni 2017
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
AFTER BEACH
Fullt ös på solgården Hotel Tylösand!
WEBBKAMERA & VÄDER
PÅ SCEN

Solgården är Tylösands mittpunkt och har en sydländsk amfiteater med stor scen och flera restauranger i anslutning.

 

Varje eftermiddag kl 16 uppträder kända coverband. Men det gäller att vara ute i god tid. En vacker sommardag kan Tylösand strand gästas av upp till 30 000 badande och när banden börjar stämma sina gitarrer börjar tusentals soldyrkare röra sig från stranden med Solgården i sikte.

 

På kvällarna fylls Solgården med glada semesterfirare som kommit för att lyssna på Sveriges artistelit, sommarkonserter du inte vill missa.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook för nyheter, tävlingar och erbjudanden.

TYLÖROCKEN 1/7 PREMIÄR

Ingen sommar utan Duo Jag i Tylösand. Lördagen den 1 juli är de tillbaka på Solgårdens scen för att starta upp sommaren på bästa sätt med sin populära konsert Tylörocken. Räkna med fullt ös från början till slut. Efter konserten fortsätter festen med nattklubb på Leif's Lounge. 


Kom och fira sommaren med oss!

STIFTELSEN 19/7
Den 19 juli kliver Stiftelsen upp på Solgårdens scen i en exklusiv utomhuskonsert. Det folkkära pop-rock bandet levererar tempo och låttexter som får de flesta att ryckas med. Förbered er på en publiknära och härligt gungande kväll.
BADJÄVLAR 23/7

Den framgångsrika sommartraditionen samlar återigen några av Sveriges främsta komiker för en helkväll med standup. I år medverkar Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Nour El Refai, Johan Rheborg, Emma Knyckare, David Batra, Soran Ismail och Måns Möller.

MAGNUS UGGLA 26/7
Den 26 juli kommer Magnus Uggla till Solgården - ett välkommet återseende och med alla förutsättningar för en fantastisk sommarkväll! 

TIPS! Boka vår konsertsupé för en extra skön kväll i Tylösand. Fåtal platser så boka i tid.
HOFFMAESTRO & NANO 2/8
Sommarens grymmaste konsertkväll på Solgården! Tylösandsfavoriterna Hoffmaestro är tillbaka, laddade för att än en gång visa hur det ska göras. I år delar de dessutom kväll med en av den senaste tidens starkast lysande svenska stjärnor - Nano.
TYLÖROCKEN 5/8 AVSLUTNING
Efter en sommar med högtryck på Hotel Tylösand och Leif's Lounge avslutar vi på samma sätt som vi började. Duo Jag på scen och efter en skön after beach så drar de igång årets sista sommarkonsert på Solgården. 

Efter konserten fortsätter festen på nattklubben Leif's Lounge. 
Production by Cityweb and Hotel Tylösand