NJUT PÅ THE SPA
The Spa på Hotel Tylösand är två våningar njutning med ljuvligt rogivande utsikt över sanddyner och hav.
The Spa is two floors of sheer indulgence for the body and soul. In 2015, World Travel Awards named us Sweden's leading Spa Resort. 
För att fira MOG of Sweden 50 års jubileum erbjuder vi alla medverkande våra vardagspriser under hela evenemanget. / To celebrate MOG of Sweden 50th anniversary, we offer all participants of our weekday prices throughout the event.
Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Albert Watson

Albert Watson är en av världens främsta mode/reklam fotografer med flertalet stora uppdrag av tex. Levi´s, Chanel och Revlon.

 

Watson har gett ut ett flertal fotoböcker som rönt stor framgång men det är framför allt boken Cyclops, vars titel anspelar på att Watson är blind på ett öga, som han vunnit flest priser med.

Anton Corbijn

Anton Corbijn föddes 1959 i den lilla staden Strijen i Holland. 

 

Även om hans framtidsplaner alltid innefattat att han skulle flytta från Strijen var det ändå där han började sin bana som fotograf och senare har han publicerat den självbiografiska fotoboken A. Somebody som en hyllning till sin födelseort.

Douglas Kirkland
Den amerikanske fotografen Douglas Kirkland tog sin legendariska bildserie på Marilyn Monroe den 17 november 1961 i Los Angeles. Han var nybörjare, endast 24 år gammal med en enorm crush på Marilyn (som de flesta män på den tiden) på sitt första stora omslagsuppdrag för tidningen Look och Marilyn var Hollywoods sexigaste stjärna. Resultatet är en serie bilder som är några av de mest spontana och rafflande fotografier som någonsin tagits av Marilyn. 
Elliott Landy

Son till författaren Wolf Mankowitz och psykoterapisten Ann Mankowitz. 

Efter att ha gått i ett flertal progressiva skolor i norra London lämnade han sina oavslutade studier och tillbringade en kort men intensiv lärlingstid hos den legendariske fotografen Tom Blau.

Gered började arbeta med Stones 1965 och turnerade samma år med dem i USA. Han arbetade regelbundet med dem fram till 1967, då han etablerats som en av Londons ledande rockfotografer. 

Emmelie Åslin
Emmelie Åslin f. 1989 är uppvuxen i Sundsvall och är sedan hösten 2013 verksam i Stockholm.

 

Hon inriktar sig främst på pinup- och retro-inspirerade bilder och har trots sin ringa ålder redan blivit ett välkänt namn inom genren.

Gered Mankowitz

Gered Mankowitz började arbeta med Stones 1965. Han turnerade samma år med dem i USA och producerade flera av deras LP omslag som tex "Out of Our Heads" och "Between the Buttons".

 

Han arbetade regelbundet med dem fram till 1967, då han etablerats som en av Londons ledande rockfotografer. Han arbetade då med många av den tidens ledande stjärnor, inte minst Jimi Hendrix

Henry Diltz

Det finns ingen så extraordinär som Henry Diltz bland rock’n roll-världens fotografer.

 

Som en av gruppen Modern Folk Quartets grundare är han lika mycket en turnerande musiker som en visuell historiker som verkat under populärmusikens senaste fyra decennier.

Hans Hammarskiöld
Hans Hammarskiöld, 1925-2012, är en av svensk fotografis förgrundsfigurer under 1900-talet. Han började fotografera med sin pappas Leica redan som gymnasist på 1940-talet. Han deltog i sin första grupputställning 1948 och hade sin första separatutställning 1951.
Genombrottet kom under 1950-talet då han var anställd av Vogue i London. Karriären kom att sträcka sig över nästan sjuttio år. 
Johan Bergmark

Johan Bergmark är en tinnitusskadad rock´n roll-fotograf med förkärlek för människor. Han har vunnit priset för Nordens Bästa Rockfotograf två år i rad 1994 & -95. Han är en av två fotografer som blivit antagna som ledamöter av Konstnärsklubben. Han har haft flertalet separatutställningar både i Sverige och ute i Europa. Trots att han är en högst egoistisk fotograf som fotograferar för sin egen skull, för att han måste, så har han varit publicerad i bland annat: MOJO, UnCut, Variety, EMPIRE, Washington Post, Herald Tribune, Rolling Stone och Napp & Nytt m fl.

Lennart Nilsson
Lennart Nilsson, född 1922 i Strängnäs har under sin 70-åriga karriär främst gjort sig känd för sin banbrytande titthålsfotografi med avancerad makro-teknik, där han bl.a. dokumenterat insidan av människan cell för cell. Några av hans mest kända verk är filmen Sagan om livet och boken Ett barn blir till

Den fotografiska karriären är dock långt mer mångfasetterad än detta. Han började sin yrkesbana som fotojournalist i mitten på 1940-talet och publicerade en rad fotoessäer i Svenska och utländska magasin. 

Martin Bogren
Bogren är verksam som fotograf i Malmö. Han arbetar med tidningsreportage bl a åt Vagabond. Han bok debuterade 1997 som fotograf till boken om Cardigans.
Mary McCartney

Mary McCartney (f.1969 i London) började sin karriär som fotograf 1995. Hennes stil karakteriseras av att hitta ögonblicket, att ge oss en ny insikt om människorna eller platserna omkring oss.

Mary McCartneys verk har visats i Harpers Bazaar, Interview Magazine samt i reklamkampanjer för kunder som Gossars, Stella McCartney, Adidas, Aga, Burcherer och Mandarin Oriental. I maj 2000 tog Mary de första officiella fotografierna av Tony och Cherie Blair med deras nyfödde son, Leo. Mary är dessutom representerad med ett antal bilder i National Portrait Gallery Collection.

RICKARD L ERIKSSON
Rickard ligger bakom en många skiv- och bokomslag, porträttbilder, reklamkampanjer samt flera böcker, bland annat den nyutkomna boken "Drottning Silvia – En jubileumsbok".

2013 blev han nominerad till Årets Magasinomslag av Sveriges Tidskrifter och 2014 är han nominerad till Årets bild.
Robert Freeman

Robert Freeman är en hyllad fotograf, berömd för sitt albumomslag till The Beatles. Han var Beatles officiella fotograf mellan 1963 och 1966.

 

Freemans första steg in i rampljuset fick han när han arbetade på den första Pirelli kalendern och när han fotograferade Nikita Khrushchev. Det var hans svartvita foton av jazz-legenden John Coltrane som fick The Beatles att öppna ögonen för honom.

Terry O´Neill

Genom åren har Terry O´Neill fotograferat många stora namn såsom Brigitte Bardot, Frank Sinatra, David Bowie, Audrey Hepburn, Clint Eastwood, Sean Connery, Paul Newman, Elvis Presley och band som The Rolling Stones, U2 och The Beatles.

 

På senare år har han tagit fotografiska porträtt av den kungliga familjen och med sina 65 fotografier i Londons National Portrait Gallery samlingar är han idag en av de största brittiska fotograferna genom tiderna.

ULF BERGLUND

Ulf Berglund har arbetat som fotograf i över 30 års tid. Han har bland annat jobbat på Expressen, Aftonbladet och Svenska Dagbladet.

 

Idag är han frilans och gör bland annat resereportage från i stort sett hela världen. Fr o m den 26 april är han aktuell med utställningen The Election på Tres Hombres Art som visar Mandelas väg från apartheid till president

Production by Cityweb and Hotel Tylösand