ÅRETS KOCK SEMIFINAL

Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling. I år avgörs semifinalen i Årets Kock hos oss på

Hotel Tylösand den 14 oktober. Tolv semifinalister gör upp om en plats i finalen i Göteborg den 5:e februari 2015.

 

Följ livesändningen här

 

PROGRAM

Tävlingen pågår Tisdag den 14 oktober mellan kl 09.00 och 17.00.

Kl 10.00 invigs tävlingen av Anders Richardsson, regionordförande,  LRF Halland.

Konferencier under dagen är Anders Dahlbom, Årets Kock 1993 och

Alexandra Zazzi, Food Adventures.

Vinnarna utses kl 16.45 i närvaro av landshövding Lena Sommestad.

 

JURY

Fredrik Eriksson (juryns ordförande), Långbro Värdshus, Årets Kock 1987

Karin Fransson, Hotell Borgholm

Håkan Thörnström, Thörnströms kök

Jonas Dahlbom, Dahlbom på Torget, Årets Kock 1996

Stefano Catenacci, Hovtraktör, Operakällaren

Sayan Isaksson, Esperanto

Malin Söderström, Restaurangen Moderna Museet

Magnus Ek, Oaxen Krog & Slip

 

GÄSTJURY

Carl Jonson, vice ordförande, LRF Halland

Monica Sander, strategisk försäljningschef, Arla

 

MATMÄSSA

I samband med Årets Kock kommer en matmässa att arrangeras. Du kan smaka på lokala råvaror och delta i olika seminarier. Sponsorer, bönder, matproducenter och grossister kommer att vara på plats under dagen och visa produkter och nyheter.

 

Till hela arrangemanget är det fritt inträde. Dagens värd för deltävlingen är Lantbrukarnas Riksförbund. Läs mer om Årets Kock och anmäl dig till arrangemanget här



Production by Cityweb and Hotel Tylösand