Boka rum & Paket

januari 2017
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
AFTER BEACH
Fullt ös på solgården Hotel Tylösand!
Hotel Tylösand är sommar
 Det blir inte mer svensk sommar än Tylösand. Det är något med miljön, omgivningarna, havet och människorna här. Alla känslorna kommer på en och samma gång, sköljer över dig som en våg från havet. Här finns Sveriges vackraste strand, nästan en mil lång. Maten och drycken smakar lite bättre, barnen är lite gladare och människorna lite roligare.

Med sand mellan tårna och lite röda axlar glider du in på Solgården. Gud så mycket folk. Men, inte ens att trängas är jobbigt en solig dag i juli. Alla är ju så härliga. Du skiner i kapp med solen, beställer en öl eller något annat att dricka. Livebandet drar igång. Stämningen stegras. Glädje. Dans. Kung av sand. Afterbeach!

Efter en och en halv timme på Afterbeachen går du upp på ditt rum, duschar och gör dig i ordning för kvällen. En snabb titt i spegeln, håret lite saltvattenrufsigt, färg på kinderna - du har aldrig känt dig snyggare. Igår åt du på Restaurang Tylöhus. Klassiker. I kväll väljer du att äta på Bettans. Skaldjursplatån är lika magiskt som solnedgången. Du delar en flaska Sommartider eller två. Livet.

Människor börjar strömma in på Leifs Lounge, Solgården fylls sakta med folk igen. DJ pumpar och du känner hur din kropp rycks med. Du dansar dig svettig, skrattar så att du får ont i magen. Du skickar en vänförfrågan till den där snygga du snackade med tidigare och hen svarar ja. Ni springer på varandra i vimlet. Byter nummer också. Klockan kvart i tre dansar du inte lika bra som sjömän, men ärligt talat, varken du eller någon annan kunde bry sig mindre. Eufori.

Det var längesedan solen gick ner men alla vännerna har inte gått hem. Natten är din. I morgon går solen upp och allt börjar om igen. Det är dags att tänka på refrängen.

PAKET

Sommar & Nöjespaketet
Sommarpaket med övernattning, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus. Tillgång till hotellets sommarutbud med after beach (alla dagar), pianobar (tis-lör) och barnklubb (alla dagar). Fri entré till natt-klubben Leif's Lounge före kl 23.00 i mån av plats (mån, tor, fre, lör). Sveriges största konstgalleri.

Boka

Boka via länken nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA

Production by Cityweb and Hotel Tylösand