SPA-ERBJUDANDE -20%!
Just nu kan du boka Spa & Nöjespaketet till ett extra bra pris utvalda dagar i januari och februari. Boka fram t om 29 februari 2016 så får du upp till 20% rabatt på hela paketet! De flesta helger bjuder vi dessutom på dryckesprovning, se vårt Nöjesprogram HÄR. Begränsat antal platser så boka nu.
Erbjudandet gäller för ankomst under januari-februari 2016 med bokning fram t om 29 februari 2016. Gäller nybokningar och utvalda datum. Ej avbokningsbart men ombokning av datum kan ske inom erbjudandeperioden i mån av plats.


NÖJESPROGRAM

De flesta helger bjuder vi på något extra här på Hotel Tylösand.

Nedan finner vad som är på gång just nu hos oss. Säkert finns där något som tilltalar dig, oavsett om du vill åka med kompisarna, din mamma, din familj eller din partner.

Välkommen till en rolig och inspirerande helg hos oss.

DRYCKESPROVNINGAR
Låt dig lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter. Lär dig mer om dryckens historia, smakerna, dofterna, färgerna och imponera på dem därhemma.

Mer information om datum och provningarna finns på nedan länk.
TJEJHELG 4-6/3
Välkommen till en härlig helg fullmatad med make-up, hudvård, smycken, kläder och mycket mer. Efter incheckning besöker du vårt spa, The Spa, testar produkter och fyndar hos våra leverantörer som är på plats och sen avslutar du dagen med en bubbelprovning och en trerätters supé. Perfekt för en rolig spa och nöjeshelg med t ex kompisgänget.
LIVEMUSIK I BAR TYLÖHUS
Utvalda helger bjuder vi på livemusik i Tylöhus.
Drinkar, allsång och härliga människor på gott humör. Inte helt sällan utbryter spontandans.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand