Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
PRESSMEDDELANDE
Jonas Karlén – ny Food & Beverage Manager på Hotel Tylösand
Ny som Food & Beverage Manager men knappast ny på jobbet, efter 15 år som köksmästare på hotellet tar nu Jonas Karlén över rollen som ansvarig för Hotel Tylösands fyra restauranger.

Jonas, 41 år, har lång erfarenhet från branschen och har bl a arbetat för Bernard Loiseau på trestjärniga La Côte-d'Or i Frankrike. Det har även blivit ett antal säsonger som köksmästare på Högfjällshotellet i Sälen.

-Det ska bli mycket spännande att få utveckla Hotel Tylösands restaurangkoncept säger Jonas som brinner för service. -Vi strävar efter att ge gästen en helhetsupplevelse i världsklass och arbetar efter en ny serveringsmodell för att höja gästens upplevelse ytterligare fortsätter Jonas.

Hotel Tylösand stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser, allt från svenska klassiker till pizza och sushi. Leif’s Bar & Grill är det nyaste tillskottet som serverar kvalitetskött och lyxiga pizzor. Sommartid öppnas dörrarna till terrasserna på populära Solgården.


För tillgång till pressbilder kontakta: Andrea Hanné andrea.hanne@tylosand.se

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet