Ni vet hur det är. Vissa jobb är mer riskfyllda än andra. Vissa jobb är de facto farligare än andra. En kan ju lite tänka sig att det exempelvis är lite farligare att jobba som såna där krabbfiskare på stormande hav än att sitta på ett kontor. Att vara militär eller brandman måste rimligtvis anses lite farligare än att hänga på en IT-avdelning. Så är det tänker ni. Men det kan, faktiskt, gå ganska vilt till på en IT-avdelning också, bara så att ni vet. 

Låt mig ge er ett litet exempel. Här nedan ser ni en bild. Titta på den och föreställ er sedan vad som är farligt med bilden. Svårt? Kombinationen frisbee och kontorsstol är rätt svar. 


Nu är kanske inte det, det absolut farligaste som finns men i kombination med en ganska (läs väldigt) osmidig kommunikatör är det en potentiell dödsfälla. 

Händeleseförlopp:  Det kommer en frisbee flygande mot en intet ont anande kommunikatör med orden "den som tappar är sämst". Eftersom kommunikatören inte är en ninja eller har de reaktionerna man tänker sig att en ninja bestitter blev kommunikatören ganska förvånad över frisbeen som kom singlande genom luften. Höger hand åkte upp vilket gjorde att frisbeen studsade uppåt och åt vänster. Vänster hand åkte upp för att fånga frisbeen som var på väg bort. Samtidigt som vänster hand är på väg mot frisbeen lutar sig kommunikatören åt vänster vilket föranleder slagsida på stolen. När frisbeen återigen beslutar sig för att studsa vänster finner kommunikatören ingen annan utväg än att sträcka sig ännu mer åt samma håll, denna gången med högerhanden. Följden av detta är såklart att slagsidan övergår i kantring. Resultatet blir att frisbeen studsar rakt upp i luften samtidigt som kommunikatören faller mot golvet samtidigt som han sitter fast i stolen. Ungefär när ekipaget slår i golvet landar frisbeen retfullt på kommunikatörens mage. 

Bilden visar omkullvällt stol med den ondskefulla frisbeen. Kommunikatören fick själv resa sig och ta kortet eftersom hans kära kollegor skrattade för mycket. 

Slutsatser: 
1. Det kan vara farligt att jobba på kontor. 
2. Att frisbeen landade på magen måste räknas som fångst
3. Kommunikatören kräver risktillägg. Kommentarer:
1
Av Micke, 2013-10-05 13:32:
Vad är det här och vad har det med ert hotell att göra?

lägg ner bloggidéen eller ge över det till någon som vet hur det bör gå till!
1


Kommentera inlägg:
Kommentarsfunktionen är avstängd.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand
}