Jag har sagt det till er och jag har sagt det till min chef när han tjatar på mig att jag ska blogga:  "ja, jag skaaaaa". Lite som en ganska så bångstyrig unge som man tvingas tjata på ni vet. 

Men det är inte helt lätt att få ihop allting. Framförallt inte när en just nu jobbar halvtid, den andra halvan av min tid går åt till att vara pappaledig. Vilket i sig är ett märkligt begrepp. Det borde inte finnas något "ledig" i pappaledig. Men, eftersom detta är en hotellblogg och inte en pappablogg känns det inte riktigt som att det är relevant att skriva om, eller hur? 

Hur som helst. Den tiden jag faktiskt är på jobbet och jobbar hinner jag helt enkelt inte riktigt med bloggen. Vi tar hand om konferenser, fixar och donar åt dem så att de får en så bra upplevelse som möjligt. Vi har massor av spännande tjänster  åt företag som ska hit. Det handlar allt ifrån själva anmälan till vad som händer när de väl är på plats. Väldigt roligt att jobba med. Vill du veta mer om konferenser kan du läsa här. 

Sen har vi ju våra julbord som vi håller på med för fullt. Det är familjejulbord, julbord med show där Brynolf & Ljung trollar och har sig, det är lyxiga julbord på Bettans och Akvarell och lite mer. Det tar sin lilla tid. Alla våra julbord hittar du här.

Vi har också fått för oss att vi ska vara ett skidhotell. Vi tänkte att en inte skulle behöva åka så långt norrut bara för att åka skidor på längden, därför har vi tagit fram paket med längdskidor och hela baletten. Roligare att titta på havet än på granar, liksom. 

Utöver detta är det ju det dagliga. Rätta till texter på webben, släcka bränder, hålla koll och sköta om våra sociala medier och skriva nyhetsbrev. 

Givetvis är allt detta väldigt roligt. Men det tar sin lilla tid. Därför blir bloggen eftersatt. Men nu, nu ska jag verkligen försöka att skärpa mig. Jag lovar. 
Kommentarer:


Kommentera inlägg:
Kommentarsfunktionen är avstängd.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand
}