Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se

 

 

PÅSKMENYER

MENY LÅNGFREDAG
Marinerad lax med ceviche på pilgrimsmussla, pepparrotsdipp och wasabicrunch
Stekt lammrygg med rilette på lång kokt lammlägg, inkokt lök och potatispuré
smaksatt med rostad vitlök
Dessertbuffé
MENY PÅSKAFTON
Liten sillbordsbuffé, gravad lax, hovmästarsås, lax och skaldjurspaté,
ost och hembakat knäckebröd
Flat Iron steak med högrevskorv, emulsion smaksatt
med Ancho chili, bacon och krispig sötpotatisboll
Chokladkolapaj med hallon, färskostglass, pistagenötter
och choklad crostini
MENY PÅSKDAGEN
Älgpastrami med syradlök, tranbär och rödbeta samt ost från Skottorp
Halstrad kummelryggfilé och havskräfta med äggcrème, mandel och druvor
Lingoncheesecake med kanel och havrekrisp, lingonmaräng och lingoncoulie
MENY ANNANDAG PÅSK
Unggriskarre från Havorgård med smörad tryffelbuljong, lök och rotfrukter
Stekt hjortryggfilé med varm björnbärsvinägrett, rotsellericrème,
Karljohansvamp och potatisquiche
Vaniljpudding med kanderade hasselnötter och
myltade hjortron
Production by Cityweb and Hotel Tylösand