Boka rum & Paket

december 2017
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
PASSBESKRIVNING
Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spa och i vår fitnessavdelning kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk. Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför.

Aqua – 45 minuter 
Vattenträning i vår stora pool med 29-gradigt vatten. Minimerar risken för skador genom att du arbetar med eller mot vattnet. Förbättrar styrka, kondition, hållning. 

Virtuell Aqua – 30 minuter 
 Vattenträning i vår stora pool med filmvisning. Passet utförs utan instruktör. 

Body Balance – 50 minuter 
Ett skönt träningspass som hämtar sin inspiration från tai chi, yoga och pilates. Övningar som stärker mag- och ryggmuskler. Förbättrar din rörlighet, hållning och balans. 

Body Pump – 60 minuter 
En av världens mest kända träningsformer. Styrketräning med skivstång för alla kroppens muskelgrupper. Individuellt anpassade vikter och licensierad instruktör som maximerar träningseffekten. 

Boot camp – 50 minuter 
 Ett utomhuspass med naturen som träningsredskap. Högintensiv träning för kondition, uthållighet och styrketräning byggt på funktionella rörelser. 

Booty – 25 minuter 
Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på mage, lår och rumpa. 

Core – 25 minuter 
Effektiva styrkeövningar för kroppens kärna, bålen. Enkla övningar som stärker mage, ländrygg, förbättrar hållning och förebygger skador. 

Core Boll – 25 minuter 
Coreträning där vi varvar rörelserna med pilatesbollen. Rolig träning där du även tränar upp din balans. 

Functional moves – 50 minuter 
En funktionell och effektiv träning med viktplatta.Utmanande träning som ger uthållighet, explosiv styrka, balans, koordination, rörlighet och stabilitet. 

Functional Moves & Body Balance - 25 min/pass 
Här kombinerar vi det bästa från FM och BB. Vi arbetar funktionellt med viktplatta för att sedan lägga fokus på andning, öka styrkan och bli smidigare i hela kroppen. 

Hot yoga - 30 minuter 
Utförs sittandes i vår soft sauna i en mild temperatur på cirka 50 grader. Enkla yogaposer i kombination med behaglig värme som lugnar sinnet och kroppen. 

Kondition & Styrka - 50 minuter  NYHET! 
Det ultimata träningspasset för hela kroppen. Förbättrar syreupptagningsförmågan, konditionen, styrkan och fungerar fettförbrännande. Ett högintensivt pass för styrka och kondition.

Spinning - 25 minuter 
Effektiv och skonsam cykelträning som snabbt förbättrar din kondition. Instruktören kan välja att köra vissa delar virutuellt, dvs att cykla till en film. Tränar även upp benmuskulatur med olika motstånd och tempo. 

Tabata – 25 minuter 
Utmanande och högintensivt intervallpass med korta, effektiva intervaller som ger både styrka och kondition. 

Ultimate spinning - 45 minuter 
Spinningpass där instruktören guidar cykelturen genom en virtuell film. Tänk dig serpentin vägar i Italien, en tur runt Logano sjön eller i Klippigabergen. Musik, miljö och doft är synkat för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning 

Virtuell spinning - 30 minuter 
Spinningpass med virtuell filmvisning utan instruktör. 

Step & Styrka – 25 minuter 
Enkla stegövningar där kondition på stegbräda varvas med styrka för hela kroppen. Ett roligt och givande pass fullt med fart och glädje. 

Upper Body Pump - 25 minuter 
Styrketräning med skivstång. Fokus på övre delen av kroppen och en licensierad instruktör som ledare. 

Yoga – 50/60 minuter 
Öka din kraft och medvetenhet med yogans styrka, smidighet och balans. Här förenas kropp, sinne och själ i ett effektivt pass vilket ger dig muskeluthållighet och mental klarhet. Allt med andningen i fokus. 

Yoga - andning och flexibilitet - 50 minuter 
Ett lugnt och harmonisk pass där träningsformen grundar sig på hathayogan. Mjukhet och avslappning, stärker kroppens alla funktioner och tränar både kropp och själ. 

Yoga stretch – 25 minuter 
Pass med stretchövningar för att förlänga stela och strama muskler där även andningen är i fokus. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning. 

Zumba – 50 minuter 
Enkelt och glädjefullt danspass till latinska rytmer, som har en positivt stimulerande effekt på kropp och själ. Kondition och koordination kombineras till olika rytmer från merenque, salsa, cha-cha och reggaeton.

Med reservation för ändringar. 
Åldersgräns 15 år gäller för träningspass, gym och spa på övre plan.

Ladda ner träningsschema och passbeskrivning som pdf här:
Production by Cityweb and Hotel Tylösand