Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
GÄSTSPEL PÅ TITUS 14-16/7
 14-16 juli gästas Titus av den populära Stockholmskrogen Público. Bakom Público's koncept står stjärnkrögarna Melker Andersson och Danyel Couet som skapat en kontinental känsla med mat skapade för att delas kring bordet. Meny bygger på latinamerikanska influenser, främst från Mexiko och Peru. På Titus Tapas lagar köksmästare Sofia Andersson Público's signaturmeny, Los Amigos, en tapasmeny med kockens favoriter.


MENY

Ceviche

Kammussla - gurka, svamp, yuzu

Lax - lime, letche de tigre, blekselleri

Hjort - päron, soja, salladslök

2015 Zillinger Velue Riesling, Weinviertel, Österrike

Taco

Tonfisk - avokado, chimichurri, syrad lök

Anklever - tryffel, grönt äpple, chili

Fläsksida - chipotle, färskost, persilja

2015 Isidro Milagro El Pulpo Chardonnay, La Mancha, Spanien


Mar

softshell krabba - chorizo, koriander, mango

2014 Craggy Range Te Muna Sauvignon Blanc, Martinborough, Nya Zeeland

Tierra
Iberico  - aji amarillo, majs, pico de gallo

2015 Block Nine Pinot Noir, Central Coast, USA


Postre

churros, dulce de letche

2012 Nederburg Noble Late Harvest, Western Cape, Sydafrika


Pris meny 625 kr
Meny med vinpaket 995 kr



Välkommen att boka bord online eller ring 035-333 05



Production by Cityweb and Hotel Tylösand