Bettans Bar
bettans bar

SKALDJUR
FÄRSKA SKALDJUR
Två dippsåser, smör och bröd ingår
1/4 kg rökta räkor 135 kr
1/4 kg färska räkor
165 kr
1/2 kg färska räkor
300 kr
1/2 kg kokta havskräftor
300 kr
Halv hummer
210 kr
Hel hummer
380 kr


OSTRON STYCK

Fine de Claires Cap Horn
30 kr
Normandie White Pearl
40 kr

BETTANS SKALDJURSTALLRIK 455 KR

1 st ostron Marenne
Rökta räkor
Färska räkor
Kokta havskräftor
1 st halv hummer
Två dippsåser, bröd och smör ingår

FÖRBESTÄLL EN PLATEAU OCH BOKA BORD
Beställ någon av våra plateauer, skaldjur eller skaldjur & sushi och du är garanterad ett bord. Beställes för minst två personer senast kl 14 dagen före, eller fredag före helg.

SKALDJURSPLATEAU 645 KR/PERS

2 st ostron Marenne
Kokta havskräftor
Färska räkor
1 st halv hummer
Rökta räkor
Kokta blåmusslor
Krabbklor
Två dippsåser, bröd och smör ingår

SKALDJUR & SUSHIPLATEAU 695 KR/PERS
1 st ostron Marenne
Rökta räkor
Färska räkor
Kokta havskräftor
1 st halv hummer
Sushi och sashimi, kockens val 12 bitar
Två dippsåser, bröd och smör ingår


SUSHI
Sushirätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt
 
SMÅRÄTTER

Kataifi pilgrimsmussla
friterad med chilimayo
 115 kr
Laxtartar
Ponzu och dagens grönt
  95 kr

Toza lax
marinerad i soya, sake, mirin
och yuzu

 105 kr
Tonfisk tataki
Ponzu & chili

155 kr
SUSHI

Moriawase, kockens val 12 bitar
variation på nigiri/maki
 260 kr
Lax & avokado, nigri/maki 8 bitar
160 kr
   
NIGIRI 2 BITAR

Lax
55 kr
Kingfish
65 kr
Tonfisk
60 kr
Räka
50 kr
Pilgrimsmussla
60 kr
Tamago
55 kr


URAMAKI 
Vegetarisk
med dagens pickles, grönsaker
130 kr
Lax
150 kr

med dagens grönt   

California     

160 kr

med snowcrab och avokado   

Kingfish 

165 kr

med pickles och grönsaker   

Roulette

170 kr
Kockens favorit


 SASHIMI 3 BITAR

med rättika och wasabi



Lax

60 kr
Tonfisk
65 kr
Kingfish  70 kr


Production by Cityweb and Hotel Tylösand