fredagsmeny - SPASUPÉ

FREDAGAR 8/9-24/11 2017

Förrätt

Sotad rencarpaccio med rökt rödbeta, rosenkål, hallonvinägrett och krispigt ostflarn


Varmrätt
Halstrad kalvrygg med tryffelsmaksatt blomkålscreme, ragu på smörböna, sojaböna, varmrökt sidfläsk och rostad kycklingsky


Dessert
Mjölkchokladglass med björnbärskompott, saltlakritsmarshmallows och honungsflarn



FREDAGAR 1/12 - 15/12 2017 (serveras på Leif´s Bar & Grill)   

Förätt

Jordärtskockssoppa med tryffelolja samt hemgjorda svamp/greveost stång


Varmrätt

Hängmörad Ryggbiff – Confiterad Schalottenlök serveras med såser samt tomat-& fetaostsallad och friterad potatis


Dessert

Popcornglass med salt kolasås, kanderade popcorn och grillad ananas

Production by Cityweb and Hotel Tylösand