LÖRDAGSMENY

Lördagar 11/2-22/4 2017


Förrätt
Crabcake med sellerislaw,  rädisor,  koriander och avokadodressing  


 Varmrätt

Halstrad kalvrygg med salviaemulsion, kronärtskocka,
tomat, edamamebönor och rödvinsås

Dessert

Pecannötpaj med moccakräm, körsbär och choklad




Lördagar 29/4-24/6 2017


Förrätt
Sotad tonfisk med citrusemulsion, friterad shiitake och gurksallad


 Varmrätt

 Flankstek med confiterad tomat, grillad sparris, dragoncrème och

 ”sour cream” potatis 

Dessert

Citroncheesecake med citronkräm, maräng och hallonkompott




Påskmeny lördag 15/4

Påskinspirerad förrättsbuffé

Senapssill, kräftsill, löksill, gubbröra, ägg, gravad lax, lax- och skaldjurspaté,
ost och härbakat bröd.


 Varmrätt

 Flankstek med confiterad tomat, grillad sparris, dragoncrème och

 ”sour cream” potatis 

Dessert

Citroncheesecake med citronkräm, maräng och hallonkompott


Production by Cityweb and Hotel Tylösand