Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
tylöhus sommar a la carte
1 juli-5 augusti månd-lörd kl 18-22
 

 
FÖRRÄTTER  
Tapas Svenska smaker;
   165
Västerbottenpaj och löjrom 
 
Råbiff med ramslök och krispig potatis  
 
Skagenröra på fänkålsknäcke  
 
Husets sill och ägg
 

 
Toast Skagen med Kalixlöjrom, pepparrot,
dill och citron  
  165

 
Kalixlöjrom med rödlök, syrad grädde, citron och surdegsbröd  
  245

 
Bakade betor med getost, rostade valnötter, confiterad/ sotad lök och honung
  145

 
Råbiff på oxfilé med ramslöksemulsion, friterad kapris, bakad äggula, picklad rödlök och krispig potatis
  165

 
VARMRÄTTER
 
Bakad rotselleri med vit sparris, stekta kantareller,  tomater och ramslöksemulsion     225

 
Havskattsrygg med gratinerad havskräfta, stekta kantareller och kräftvelouté
  325

 
Tylöhus helstekta rödspätta med pepparrot, räkor, dill, citron och smörstekta champinjoner
  305

 
Rosastekt ankbröst och confiterat anklår
med grillad vitlök, vit sparris, äppelsky och potatispuré med jordärtskocka

  305

 
Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, smörslungade ärtor, pressgurka och potatispuré


  245

 

Grillad oxfilé med bearnaise, saltbakade kvisttomater, primörmorötter, potatis- 
och sveciaostkrokett


  375

 
DESSERT
 
Chokladpastej med kondenserad mjölk, blåbärssorbet, rårörda blåbär och nötcrunch     115

 
Svenska jordgubbar med vaniljglass       105

 
3 x Brûlée: Bourbonvanilj, mjölkchoklad och kvällens överraskning   115  

 
Bakad rabarber med fläder, mascarpone, hallon, råhyvlad rabarber och smulpaj      115



Svenska ostar, marmelad och Cecilias knäckebröd
  135



Cecilias chokladpralin
  20/st



 Kvällens tryffel med färska bär  
  55

 

Med reservation för ev ändringar

Production by Cityweb and Hotel Tylösand