Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
tylöhus sommar a la carte
1 juli-13 augusti månd-lörd kl 18-22



FÖRRÄTTER
Västkusttapas:
 165
Syrad löksill, äggrulle, brynt smör

Gravlax med hovmästarsås

Skagenröra på fänkålsknäcke  

Svecia, lagrad 24 mån



Toast Skagen med Kalixlöjrom, pepparrot,
dill och citron  
155


Kalixlöjrom med rödlök, syrad grädde, citron och surdegsbröd  
245


Vit sparris med Cecina de Leon och tryffelemulsion
155


Råbiff med friterad kapris, syrad lök, senapskräm, gulbeta och mandelpotatischips
165


VARMRÄTTER

Smörstekt torsk med hummerkrokett, skaldjursemulsion och dillpicklad sparris      325


Helstekt rödspätta med pepparrotssmetana, dillfrästa champinjoner och räkor
295


Rosastekt ankbröst med kantareller, scharlottenlökssky, friterad svartrot och potatispuré med ramslök   
295


 Klassisk Wallenbergare med skirat smör, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré  
235


Stekt svensk oxfilé med tryffelbearnaise, portvinsås, saltbakade tomater och sommarprimörer   

365


DESSERT

Crème brülé med färska bär    105
Svenska jordgubbar med lemoncurdglass       95
 Rabarbersoppa med vaniljbavaroise och pistageflarn       85  
Mjölkchokladpastej med hallonsorbet och havrecrunch   95
Svenska ostar med Torstens marmelad
130


   


Production by Cityweb and Hotel Tylösand