Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
FURET

The Per Gessle Selection

Ett ungt, koncentrerat vin med komplex doft och smak av mörka körsbär, kryddor, choklad och fat. Smakrikt med sammetslena tanniner. En blandning av Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc. Furet är namnet på den stadsdel i Halmstad där Per Gessle växte upp och etiketten visar familjens hus.

Druvor: 50% Merlot, 20% Syrah, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc
Vinmakare: Nicola Biasi
Ursprung:
Toscana
Jordmån: Sand, grus och lera
Vinifikation: Druvorna avstjälkas och genomgår efter det en försiktig pressning och får sedan jäsa i rostfria ståltankar i cirka 10 dagar vid 28°-30° C
Lagring: Vinet har lagrats i 8 månader på franska ekbarriquer av Allier
Alkoholhalt: 14,5%
Totalsyra: 6,3 g/l
Restsocker:  3,5 g/l

Production by Cityweb and Hotel Tylösand