Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
SOMMARPREMIÄR I TYLÖSAND
Äntligen är det sommarpremiär på Hotel Tylösand. På lördag drar sommaren igång på riktigt hos oss med årets första after beach och konserten Tylörocken med DuoJag som dessutom firar 20 år med oss i år. Alla våra fyra restauranger är öppna och i pianobaren underhåller C-M Carlsson

Nyheter för i år är bland annat att vi har Dansbandsmåndag tre kvällar i Restaurang Tylöhus. Nattklubben på fredagarna har fått ett nytt exklusivt klubbkoncept - Fredagsklubben. Vår after beach har fått en egen VIP hylla och Titus Tapas gästas av Stockholmskrogen Público tre kvällar i sommar. 

Välkommen till Sveriges bästa sommarresort, nu kör vi!

SOMMAR & NÖJE
Sommarpaket med övernattning, frukost och vårt stora sommarutbud med after beach, barnklubb, pianobar, nattklubb och Sveriges största konstgalleri. 

Boka rum HÄR
eller ring 035-305 05
4 RESTAURANGER
Med fyra olika restauranger och ett flertal barer har vi något för alla smaker. Välj mellan grillat, tapas, pizza, svenska klassiker eller sushi och skaldjur.

Boka bord HÄR
eller ring 035-333 05

AFTER BEACH
Varje dag med start klockan fyra är det fullt ös på Solgården. En självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och bra musik.

Läs mer HÄR
PÅ SCEN I SOMMAR
Tylörocken, Sommarsverige med Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och Uno Svenningsson. Carola, Jill Johnson, Europe, Miriam Bryant, Hoffmaestro och standup med Badjävlar.
NATTKLUBB
Leif’s Lounge är vår välkända nattklubb med goda drinkar, skön musik och fullt ös hela natten. Sommarklubb måndag, torsdag, fredag, lördag och efter konserterna på onsdagar. 

Läs mer HÄR
KONST X 2  1/7-31/8
I sommar har vi extra mycket konst hos oss med två intressanta utställningar:
THE RISE OF DAVID BOWIE AND MORE - MICK ROCK  Läs mer HÄR
ROXXXETTE ON THE ROAD - ANDERS ROOS  Läs mer HÄR
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet