Strandhuset - Deluxe
Havet, sanden, tallarna, ljuset och de allra vackraste färgerna. Utekänslan har flyttat in i det nybyggda Strandhuset. Rummen är generöst rymliga och luftiga med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull. Möbler och material är genomtänkta och av hög kvalitet, ljussättningen är smickrande när det skymmer och sängarna är breda och sköna. Välutrustat och lite extra av allt, men ändå sparsmakat och stilrent superior. Du är exklusivt välkommen.
Sweet, slade & smokie 30 juli

Tre ikoniska rockband på samma scen, samma kväll i Tylösand.

Förvänta dig en minnesvärd ’Classic British Rock-experience’ i den svenska sommarkvällen när Smokie, Sweet och Slade står på scenen.

Sommaren 2013 spelade dessa tre legendariska band tillsammans för första gången i Sverige - två kvällar i rad, i Societetsparken i Varberg och i Malmö Folkets Park, med helt utsålt på båda ställena. De gjorde tveklöst skäl för epitetet ”folkligt, festligt, fullsatt” - det var ett grymt drag. Och nu är det klart - 30 juli  spelar Sweet, Slade och Smokie på Solgården, Hotel Tylösand

 

DATUM

Onsdag 30 juli 2014
Insläpp klockan 18.30
Konsertstart ca klockan 20.00

BILJETTER

Konsert: 495 kr

Två rätters supè  & konsert: 870 kr

Konsertpaket med konsert, boende, frukost och tillgång till spa: från 1 570 kr/person, del i dubbelrum


BOKA

Konsert: Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00, ticnet.se, 077-170 70 70

Konsertsupé: Leifs Terrasser 035-333 05

Konsertpaket: Hotel Tylösand 035-305 05


SWEET 
Med låtar som Ballroom Blitz, Poppa Joe m fl tog Sweet världen med storm och än idag är det sällan en partykväll passerar utan att åtminstone någon Sweetklassiker har spelats. 

SLADE 
Slade följde i samma 70-talsvåg av glamrock. Med hits som Cum On Feel The Noize m fl och senare t ex Run Runaway har de också satt djupa spår i folksjälen. 

SMOKIE 
I samma veva slog också balladmästarna Smokie igenom med Living Next Door To Alice, Lay Back In The Arms Of Someone m fl, och precis som de övriga så turnérar de alltjämt ständigt.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand