Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Behandlingar för män
NYTT SPAKONCEPT PÅ HOTEL TYLÖSAND

Under perioden 13/6 -14/8 genomför vi en större renovering av The Spa för att förstärka konceptet Spa & Nöje. Under denna period är våra omklädningsrum med duschar ej öppna och spafaciliteterna går ej att nyttja för dig som bokat behandling.


Aroman - 50 minuter
 *
Behandlingen börjar med en ryggmassage, därefter rengöring, peeling, massage och djuprengörande ansiktsmask. Medan masken verkar masseras armar och ben.
Pris fre-sön 775 kr

Gentlemens face - 50/80 minuter
Klassisk ansiktsbehandling som vi anpassar efter din hudtyp. Rengöring, peeling, ånga, djuprengöring med portömning, hand- och ansiktsmassage samt ansiktsmask. I den längre behandlingen ingår ryggmassage.
Pris 695 kr/850 kr, fre-sön 750 kr/950 kr

Ny man - 75 minuter
Den ultimata behandlingen för män. Kroppen peelas, därefter njuter du av ett varmt, skönt bad. Under tiden får du en ansiktsrengöring, peeling och skalpmassage. Behandlingen avslutas med ryggmassage.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Nya fötter - 50 minuter
Klassisk fotvård. Efter ett varmt, skönt fotbad och peeling av fötter och ben får dina fötter och naglar en behaglig behandling som avslutas med fotmassage.
Pris 595 kr, fre-sön 695 kr

Man no 1 - 130 minuter
Lyxkur för dig som vill ha välbefinnande som varar länge. Behandlingarna Nya fötter och Gentlemens face med ryggmassage ingår i behandlingen.
Pris 1 595 kr, fre-sön 1 695 kr

Behandlingar som även kan göras i par är markerade med *

BOKA

Boka behandling nu


Production by Cityweb and Hotel Tylösand