Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Kroppsbehandlingar

NYTT SPAKONCEPT PÅ HOTEL TYLÖSAND

Under perioden 13/6 -14/8 genomför vi en större renovering av The Spa för att förstärka konceptet Spa & Nöje. Under denna period är våra omklädningsrum med duschar ej öppna och spafaciliteterna går ej att nyttja för dig som bokat behandling.

Aromainpackning – 75 minuter
En silkeslen inpackning med peelande effekt appliceras över hela kroppen som sedan packas in med värmande omslag. I rummet sprids en härlig doft av essentiella oljor som citron, papaya och frangipani. Huden känns strålande fräsch och mjuk.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Chili – 75 minuter
Chili sätter fart på cirkulationen och är samtidigt mjukgörande och uppiggande. Behandlingen inleds med en inpackning med chililera som får verka över hela kroppen och därefter masseras in med skrubbvante. Efter dusch får du massage med vår värmande chiliolja.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Skrubb – 25 minuter
Kroppen skrubbas för att avlägsna döda hudceller och ger huden en silkeslen känsla. Behandlingen avslutas med dusch och bodylotion. Pris 395 kr, fre-sön 495 kr

Hamam – 75 minuter
Hamam liknar närmast ett turkiskt bad och har sina rötter i antiken. I vår marockanska version använder vi arganolja, rosenolja och grönt te. I behandlingen ingår en skummande rengöring, saltpeeling och massage med stora kroppspenslar. Därefter packas kroppen in i svart lera. Under tiden får du en härlig behandling för ansiktet. En riktig upplevelse för dig som vill prova något unikt från Orienten.
Pris 995 kr, fred-sönd 1 095 kr

Reningskuren – 75 minuter
Rena kroppen med en detox. Kuren innehåller kaskadgran, ädelcypress och enbär som ger dig en ren och fräsch känsla. Behandlingen inleds med alginpackning, efter duschen får du en utrensande helkroppsmassage.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Hjortron och lera – 75 minuter
Behandlingen börjar med en mineralrik lerinpackning med havtorn och uppiggande eteriska oljor av hjortron. Medan lerinpackningen verkar får du en massage av ansikte och hårbotten. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Massage Madagaskar - 50 minuter*
Inspirerad av den röda ön Madagaskar. Behandlingen inleds med härlig helkroppspeeling där bland annat apelsin, ingefära och kanel gör huden sammetslen. Sedan följer massage där terapeuten använder ett verktyg av akaciaträ. En härlig och exotisk behandling.
Pris  675 kr, fre-sön 775 kr

Tylösands lyxkur – 105 minuter *
En totalupplevelse för kropp och själ. I lyxkuren ingår kroppsskrubb, helkroppsmassage och ansiktsmask.
Pris 1 495 kr, fre-sön 1 595 kr
90 minuter pris 1 295 kr, fre-sön 1 395 kr

Tylösands relax – 75 minuter
Behandlingen inleds med kroppsskrubb och bad för att avslutas med ryggmassage. Under tiden du badar får du skalpmassage.
Pris 850 kr, fre-sön 975 kr

Mammas mage - 50 minuter
En skön och avslappnande behandling för gravida. Behandlingen inleds med kroppspeeling som ger huden ny lyster och avslutas med helkroppsmassage.
Pris 675 kr, fre-sön 775 kr

Thalassobad – 60 minuter
Bad med havssalt och aromamassage. I badet får du en ansiktsrengöring, peeling och skalpmassage.
Pris 650 kr, fre-sön 750 kr

Ren och len – 50 minuter *
Kroppen skrubbas med Tylösands egna body skrubb. Följs av en avslappnande aromamassage med våra egna oljor.
Pris 675 kr, fre-sön 775 kr

Behandlingar som även kan göras i par är markerade med *

BOKA

Boka behandling nuProduction by Cityweb and Hotel Tylösand