Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.

Våra ansiktsbehandlingar

Ge kärleken näring! Dela känslan av en riktig lyxkur med någon du tycker om i en av våra parbehandlingar i dubbelrum. Parbehandlingar som utförs i dubbelrum är markerade med en*.

AROMA ANTI-AGE– 75 MINUTER
I denna underbara ansiktsbehandling för kvinnor 40+ märker du synliga resultat efter bara en behandling.
Med hjälp av en speciell massageteknik som stimulerar reflexzoner i ansiktet får vi en naturlig face lift-effekt. Behandlingen ger dessutom ökad cirkulation och lyster. I behandlingen ingår en lätt ryggmassage, rengöring, peeling, ögonbrynsplockning, en lång härlig ansiktsmassage och avslutningsvis en aktiv mask.
Pris 895:–
AROMA EXPERT- 75 MINUTER
Den ultimata, lyxiga behandlingen för dig som vill ha direkta resultat. Vi använder aktiva ingredienser som anpassas efter din hudtyp.
I behandlingen ingår lätt ryggmassage, peeling, ånga och porrengöring, ögonbrynsplockning, varma handdukar, ansiktsmassage, specialmask, arm- och handmassage samt en ljuvlig avslutande kräm.
Pris 895:–
FACE BASE - 25 MINUTER
Njut av en härligt uppfriskande och effektiv ansiktsbehandling med
rengöring, peeling, massage och mask. Vi använder vårdande och
väldoftande produkter.
Pris 425:–
SPECIFIK- 55 MINUTER
Djuprengörande, klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter din hudtyp. Efter rengöring, peeling, ånga, djuprengöring med portömning, ögonbrynsplockning och massage avslutas vår klassiska ansiktsbehandling med en specialmask och skön, vårdande kräm.
Pris 675:–
Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand