Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.

Kroppsbehandlingar

Kvalitet ska kännas. The Spa erbjuder lyxiga kroppsbehandlingar.

Hjortron och lera – 75 minuter
Behandlingen börjar med en mineralrik lerinpackning med havtorn och friska,
uppiggande och välgörande eteriska oljor av hjortron. Medan lerinpackningen verkar får du en underbar massage av ansikte och hårbotten. Efter dusch avslutas behandlingen med en avslappnande och energigivande helkroppsmassage, där terapeuten använder en hel skandinavisk cocktail av nyttigheter.
Pris 895:–
Vinoterapi - 60 min
I vinoterapi är det förstås de ämnen som finns i vindruvan som är intressanta. Här använder vi stjälk, skal och frön som innehåller värdefulla antioxidanter som har bevisad effekt på hudens åldrande. För att göra det lite mer unikt har vi valt att använda ulltistel och bokextrakt som förstärker effekten av behandlingen. Njut av en fuktgivande tonic, en druvkärneinpackning och en skön ansiktsmask med ansiktsmassage och avslutningsvis en helkroppsmassage.
Pris 845:-
Chili - 75 min
The Spa var först med denna unika behandling för trötta och stela kroppar. Chili sätter fart på cirkulationen och är samtidigt mjukgörande och uppiggande. Behandlingen inleds med en chiliinpackning med lera som får verka över hela kroppen och därefter masseras upp med scrubvante. Efter en dusch får du massage med vår värmande chiliolja.
Pris 895:–
Chili scrub – 25 minuter
Hela kroppen masseras med en underbar saltscrub, innehållande bland annat chili och pepparmynta, som avlägsnar döda hudceller och ökar cirkulationen.
Behandlingen avslutas med dusch och chililotion som gör din hud sammetslen och kroppen härligt uppiggad.
Pris: 425:- 

Topp till tå – 50 minuter
Den optimala topp till tå-behandlingen!
Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage, följt av en lätt ansiktsbehandling. Medan ansiktsmasken verkar får du en mjuk massage över mage, armar och ben. En härligt avslappnande och väldoftande
behandling, där känslan av nyvunnen kraft och energi infinner sig.
Pris 695:–
*Behandling som utförs i dubbelrum
Reningskuren – 75 minuter
Detox – att rena kroppen – passar perfekt för dig som vill känna dig som en ny människa efter ditt spabesök! Våra unika produkter innehåller kaskadgran, ädelcypress och enbär som ger hela dig en härligt ren och fräsch känsla.
Behandlingen inleds med en body scrub och alginpackning. Efter dusch följer en utrensande helkroppsmassage med fokus på lymfpunkterna.
Pris 895:–
Thalassobad deluxe – 60 minuter
Låt kroppen först masseras i ett varmt skönt bad med havssalt och stressreducerande oljor från apelsin och grapefrukt. Efter en härlig stund i badet får du njuta av härliga oljor i en mjuk och avslappnande massage för hela kroppen, som avslutas med ansikts-, nack- och hårbottenmassage.
Pris 725:–

Lyxkur Tylösand – 90 minuter
Unna dig en riktigt lyxig behandling. Ta med dig någon du tycker om och upplev behandlingen tillsammans. 
En riktig njutningskur som inleds med en body scrub för att öka cirkulationen och göra din hy sammetslen. Sedan får du njuta av en avslappnande och väldoftande massage med inpackning.
Kuren avslutas med en härlig ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask.
Pris 1 225:–
*Behandling som utförs i dubbelrum
Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand