Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.

Massage i Halmstad, Tylösand

Kvalitet ska kännas. The Spa erbjuder lyxiga massage i Halmstad, Tylösand.

Klassisk Massage 50 minuter *
Här får du en skön muskelmassage som löser upp spänningar där du som bäst behöver det.
Behandlingen passar dig som vill ha en djupgående massage.
Pris 755:–
*Går även att boka i dubbelrum.
AROMAMASSAGE – 50 MINUTER
Njut av en mjuk och behagligt avslappnande massage av kropp, ansikte och hårbotten med väldoftande olja. Behandlingen passar dig som tycker om mjuk och skön massage. 
Pris 595:–

*Går även att boka i dubbelrum
Hot stone massage - 50 minuter
Med heta, rogivande lavastenar kombinerar vi naturens kraft med mjuk kroppsmassage och väldoftande olja.
En avslappnande helkroppsmassage som är något utöver det vanliga.
Pris 725:-
Fot och benmassage 25 minuter *
En massage som gör under – inte bara för trötta ben och fötter! Mjukgörande balsam och svalkande gel ger dig ny lätthet och spänst i stegen.
Fotmassagen stimulerar zoner som gör dig både avslappnad och fylld med ny energi.
Pris 425:–
*Går även att boka i dubbelrum.
Ayurvedisk aromamassage - 75 minuter
Ayurveda är en indisk helhetslära och varje behandling inleds med en allsidig analys. I denna mjukt välgörande massage används eteriska oljor, valda efter din personlighet. Massagen inleds på hjässan, övergår sedan till hela kroppen och avslutas med ansiktsmassage. Behandlingen ger total avspänning och är uppmjukande för leder och muskler.
Pris 895:-
Mammas mage - 50 minuter
Skön, avslappnande och balanserande behandling för gravida. Först en body scrub som ger huden ny lyster, sedan en dusch och avslutningsvis en helkroppsmassage med kroppsolja. Oljan innehåller citronmeliss och kardemumma från svenska odlingar. Uppiggande.
Pris 725:–
Ayurvedisk shirodara - 60 minuter
En oslagbar anti-stressbehandling med huvudmassage, handmassage och fotmassage. Efter massagen följer ca tjugo minuters oljeström med ljummen sesamolja över pannan och håret. Den närande oljan sitter med fördel kvar i håret ett par timmar. Du får ett schampo och oljan som har använts med hem.
En ren njutning för kropp och själ.
Pris 895:-
Ayurvedisk marmabehandling
En djupt avslappnande behandling för både kropp och själ. Vi hjälper kroppen till bättre balans genom att stimulera marmapunkter, enligt den indiska helhetsläran Ayurveda.
Varje behandling inleds med en allsidig analys.
Pris 725:–
Hot stone massage – 50 minuter
Med heta, rogivande lavastenar kombinerar vi naturens kraft med mjuk kroppsmassage och väldoftande olja. En avslappnande helkroppsmassage som är något utöver det vanliga.
Pris 725:–
Rise and shine – 50 minuter
Denna underbart sköna och balanserande massagebehandling inleds med en grundlig hårbotten-, hand- och fotmassage. Under tiden värmer varma stenar upp framsidan av kroppen. Avslutningsvis arbetar massören utmed ryggraden med väldoftande olja som balanserar alla kroppens system.
Pris 725:-

Örtmassage - 60 minuter NYHET 2013
Massage med varm olja och uppvärmda stämplar, fyllda med örter, eteriska oljor och salter. De varma stämplarna ger en härlig varm massage samt lätt peeling över hela kroppen vilket har en rogivande och lugnande effekt.
Vid önskemål kan stämplarna tas med hem efter avslutad behandling. 
Pris 825:-
Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand