Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
KONSERTMENYER TITUS

Under våra konsertkvällar serveras en konsertmeny på Titus Veranda för 695 kr.

Vid bokning vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05.


1/7 TYLÖROCKEN
Parmaskinka med parmesan, bröd och olivolja
Gulbets- och paprikagazpacho

Grillad Pulpo, Salsa verde, sockerärtscrudité

Pankofriterad kycklinglårfilé med varm potatissallad

Ostbricka med fikonsenap
Crème Catalana

19/7 STIFTELSEN
Rökt ankbröst med bakade betor, babyspenat, apelsin och valnötter
Grön sparris och kall yoghurtsoppa med citron

Friterad pilgrimsmussla med sotad purjolöksaioli

Spicy rubbed och grillad iberico Pluma med cole slaw och  sötpotatisboll

Vitvins inkokt päron med getost

Chokladmousse med körsbär, grädde och chokladcrumble


23/7 BADJÄVLAR  - STAND UP
Biff tatar med äggulekräm, avocado och picklad lök

Bloody Mary gazpacho med selleri och bacon

Argentinsk rödräka i gjutjärnspanna med vitlök, chili och citron
Pulled Ibericokarré i  soft bun med sötpotatis pommes
Creme Cheese bricka med dried fruit chutney Sweet and spicy mango sallad med jordgubbar och salt karamellglass

26/7 MAGNUS UGGLA
Lufttorkad lättrökt skinka med fikon, rucola, parmesanost och potatischips
Kall rödbetssoppa med gräddfil och gurka
Gravad och sotad Fröya lax med honungssenap och pepparrot
Varm rostbiff med tomatchutney, machesallad och rostad sommarpotatis
Ugnsbakad Chévre med honung och pinjenötter
Churros med smält vit choklad och kanelsocker



2/8 HOFFMAESTRO & NANO

Ruccola och äppelsallad med granatäpple, parmesan, limevinägrett och krutonger
Kall soppa på gröna ärtor, wasabi och mynta
Titus taco på tonfisktartar med kimchisesam, salladslök, avocado och chili
Högrevs slider: minihamburgare på högrev med tryffel coleslaw, sallad och minimajs
Friterad Manchego med selleri och rabarberchutney
Vaniljglass med halloncouli och hallonmaräng


5/8 TYLÖROCKEN
Tryfflesalami med marinerade oliver och semitorkade tomater
Isad melonsoppa med champagne och basilika
Hummersallad i mjukt ångat soft bun
Krydd stekt flank med Bearnaisesås och olivoljeconfiterad potatis
Krispig varm getost med lingonchutney
Mintsorbet med marinerade jordgubbar



Production by Cityweb and Hotel Tylösand