Tres Hombres Art

Om Tres Hombres Art

Galleriet Tres Hombres Art grundades i slutet av 80-talet av Per Gessle och Lars Nordin, och tillhör idag en av landets mest välkända aktörer inom fotokonst. Vår bas finns på Hotel Tylösand och här visas världsberömda fotografer så som Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney m.fl. 

Utöver en stor samling av fotografiska verk visas måleri, skulptur och grafik av nutida skandinaviska och internationella konstnärer. Galleriet är i ständig förändring och för tillfället hänger ca 400 verk runt om på hotellet. Merparten av dessa är till salu eller går att skaffa fram (dvs vid upplaga/edition). Du behöver ej vara hotellgäst för att besöka oss och galleriet är öppet dygnet runt med undantag för vissa lokaler. Konsthäften finns att hämta i receptionen och visningar går att boka via vår gallerist Malin.

Varje år arrangerar vi en rad fotoutställningar, både i våra egna lokaler samt runt om i landet, varav en stor sommarutställning här på Tylösand. 2016 års sommarutställning "THE RISE OF DAVID BOWIE and more" 1 juli - 31 augusti, visar fantastiska bilder tagna av den legendariske fotografen Mick Rock som bland annat var Bowies officiella fotograf under ett antal år i början av 70-talet. Tidigare utställningar har gjorts med bland andra Albert Watson, Terry O´Neill, Mary McCartney och Lennart Nilsson. Mer info kring dessa finner du under fliken utställningar.

Vi har samlat en stor mängd av de bilder vi har till salu här på hemsidan och vi arbetar med att lägga in hela vårt sortiment.  Har ni besökt oss och sett något intressant men hittar det ej här på hemsidan, kontakta oss för mer information. 


Mycket nöje!