Vinprovning Ward Wines 31/1-1/2
1987 tog Gerard Bertrand över familjegården och har sedan dess förvärvat flera gårdar och de mest kända appellationerna i Laungedoc Roussillion. Idag är han den ledande och mest dynamiska producenten i området. 2011 utsåg The Wine Enthusiast honom till The European Winery of the year. Idag konverterar han all sin odling till ekologisk och biodynamisk.

Under provningen kommer du att få prova södra Frankrikes spännande apellationer som Corbier Minervois St Chinion med flera. 

 

Pris

En övernattning, frukostbuffé, dryckesprovning, supé och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 1645 kr/person, del i dubbelrum.*

Två övernattningar, två frukostbufféer, en lunch, dryckesprovning, två supéer och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 2945  kr/person, del i dubbelrum.**
* När du bokar en natt Välj Lilla Spa & Nöjespaketet och välj därefter Vinprovning i tillvalen
** När du bokar två nätter välj Stora Spa & Nöjespaketet och välj därefter Vinprovning i tillvalen


Vill du hellre boka på telefon, ring 035 305 05

Om Ward Wines

På Ward Wines arbetar vi efter en mycket enkel sanning: ett vin blir godare om man tycker om det. Och goda viner kan komma från Australien, Navarra eller Rhônedalen, av typen Cabernet, Merlot eller Brut Vintage. Allt handlar om helheten och sammanhanget – nyår, vardag eller lördagsmiddag. Gran Feudo till den hemstoppade korven eller Marques de Murrieta till höstens långkok. Vi vet att det finns ett kvalitetsvin för alla tillfällen, vardag som fest. En Cabernet från Wynn’s i Connawarra kan höja en måltid, en Trimbach eller St Esprit en annan. Det är vad som driver oss; att hitta russin som vår Mont-Redon och sprida det till alla som liksom vi bryr sig om vad man dricker. Och rätt vin i rätt sammanhang smakar helt enkelt bättre. Vad vore exempelvis en nyårsafton utan Churchills favoritchampagne Pol Roger? Välkommen till Ward Wines inspirerande värld.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand