Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Välkommen till Hotel Tylösand

Sveriges mäktigaste strand. Smakupplevelser att minnas länge. Vackert designade rum. Konst i världsklass vart du än går. Och mötesplatser som inspirerar. Välkommen till Hotel Tylösand. Be inspired.
 

KREATIVA KONFERENSER

Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter. Därför hjälper vi dig att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.

TIPS! Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig. Läs mer via knappen.
 

SPA SOM GER FEELGOOD PÅ DJUPET

Skäm bort dig med två våningar njutning av ett slag vi tror saknar motstycke i Sverige. Makalös utsikt, välgörande musik och feelgood i varje fiber.
 

Restauranger för alla smaker

Fyra restauranger med matupplevelser som är musik för gommen. Men blir det en magnifik symfoni eller het rock’n’roll idag?
 

JULFESTEN BLIR ROLIGARE PÅ HOTEL TYLÖSAND

Att Tylösand och julstämning går ihop som skinka och senap vet du kanske redan. Och i år vågar vi lova ännu mer dignande bord med härlagade läckerheter, mer mys, mer skratt, mer show, mer musik – kort sagt, mer jul
 

Hotell med rum för själen

Vi har 230 rum som väntar på att hälsa välkommen med stilren design och trivsam atmosfär, de flesta bara en sanddyn från havet.
 

KONSTGALLERI I VÄRLDSKLASS

Sveriges största konstgalleri lockar med fotokonst i världsklass på en yta av 23 000 kvm. Ny kick runt varje hörn. Ta dig tid att njuta.
 

SOMMAREN BOR PÅ HOTEL TYLÖSAND

Sommar och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Du känner det redan när du närmar dig. Musiken lockar. Människorna ler. Kom!