TEATER & Afternoon Tea 29/9

"Dream a little dream of me" med Olivia Stevens

Olivia Stevens delar med sig av otroliga berättelser från sitt artistliv i New York och Europa. Berättelserna förstärks av de mest älskade sångerna av Frank Sinatra, Piaf, Zarah Leander och Fred Astaire. Med sig på scen har hon pianisten Johan Siberg. 


Hon tar oss med till sin 16 kvadratmeter stora lägenhet på Manhattan. Där vi får träffa en rad brokiga karaktärer. Huset, där hennes hyresvärd agerar konferencier blir till ett sprakande miniuniversum – där hela New York ryms. Hon delar med sig av iakttagelser av kulturskillnader, karaktärer och möten från sitt internationella artistliv. En rolig och tänkvärd föreställning om sökandet efter en plats där man känner sig hemma- med en allvarlig underton. För regin står regissören Johan Huldt. 

Olivia Stevens är en sann kosmopolit som spelat ledande roller i teater- och musikalföreställningar i Stockholm, London och New York. De senaste åren har hon spelat sina egna föreställningar med inspiration från kabaréns och musikalernas värld på Carnegie Hall, Off Broadway i NY, Teaterfestivalen i Avignon,

Pris

Med logi:

Från 1 215 kr/person

Del i dubbelrum, supé, afternoon tea med teater, frukostbuffé samt tillgång till The Spa.


Program

Från 15.00 Insläpp och servering (onumrerade platser i Kongresshallen)

16.00 Teater. Scentid ca 2 tim inkl. paus


Arrangör


Biljetter

(Biljetter släpps fredagen 23 augusti)
Turistbyrån i Halmstad, tel. 035-12 02 00

www.destinationhalmstad.se


Production by Cityweb and Hotel Tylösand