Författarmingel & Afternoon Tea

Välkommen till författarmingel i samarbete med EA Förlag, Akademibokhandeln och Bonniers Bokförlag på Hotel Tylösand söndagen den 24 maj. Kom och träffa intressanta författare och njut av klassiskt Afternoon Tea med sandwiches, bakverk, scones och mycket mer.

Moderator: Josephine Sundström, programledare och författare

Författare: Ninni Schulman, Stefan Ahnhem, Lisa Lemke, Tommy Deogan och Helena Biehl

 

NINNI SCHULMAN

är uppvuxen i bruksorten Lesjöfors i Värmland, där hennes föräldrar fortfarande bor. Hon har arbetat som journalist sedan 1995 och bor i dag i Stockholm med sina barn. Hennes deckare om journalisten Magdalena Hansson har fått mängder av lovord och sammanlagt sålt i drygt 300 000 ex.

 

STEFAN AHNHEM

har arbetat som manusförfattare inom film och tv i över 20 år. Han har bland annat skrivit för några av Sveriges mest populära kriminalserier såsom Wallander och Irene Huss. Efter den internationella framgången med hans debutbok Offer utan ansikte kommer nu nästa bok i serien om Fabian Risk.

 

LISA LEMKE
är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Med glimten i ögat lagar, pratar, skriver och stylar hon mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Sedan drygt tio år tillbaka har vi kunnat njuta av hennes avslappnade men kreativa recept — inte minst i hennes tidigare kokböcker Till Grillat, Till Sommaren och Allt i en gryta.

 

TOMMY DEOGAN

föddes i Stockholm 1979 och under sin uppväxt i förorten Hallonbergen kom han tidigt i kontakt med våld, droger och kriminalitet. Idag är han en flitigt anlitad professionell föreläsare och talar om betydelsen av trygghet i hemmet, om positiva förebilder, självrespekt och identitet. Tommy Deogan har även föreläst om fotbollsvåldets ohyggliga konsekvenser. Hans egen bror blev det första offret i ett fotbollsupplopp. Detta berättar han om i böckerna Blodsbröder och Män av våld och ämnet är tyvärr idag mer aktuellt än någonsin. Hallonbergen – era lagar, våra regler är Tommy Deogans första roman. 

 

HELENA BIEHL

är utbildad jurist och tidningen Amelias astrologibloggare. Hennes blogg Helenas Horoskop fick snabbt ett stort antal läsare och kan idag räknas till en av de största bloggarna inom genren. Magi, mystik och historia har alltid inspirerat hennes i sitt skrivande. Att få förföra med ord var länge en dröm hon närde vid sidan av arbetet som jurist. En del av den drömmen har redan gått i uppfyllelse. 2015 dubbeldebuterar Helena Biehl som författare med Happytown och Fortunatas Profetia, den första delen i en barn/ungdomstrilogi.

 

 

DATUM

Söndag den 24 maj, klockan 14.30

PRIS

Entrébiljett: 275 kr inklusive Afternoon Tea

 

BOKA

Entrébiljett: Hotel Tylösand telefon 035 305 00, Akademibokhandeln Flygstaden och Storgatan 28-30 Halmstad telefon 035-100 490

 

Lyxa till det med en övernattning när du ändå är här och boka vårt

Spa & Nöjespaket. Boka på 035-305 05 eller via nedan bokningsknapp

Boendepaket 24-25/5: från 1 370 kr/person i del i dubbelrum.

Övernattning, författarmingel & Afternoon Tea, supé, frukostbuffé och fri tillgång till spaavdelningen ingår. Boka "Författarmingel" i steg två när du bokar ditt spapaket.

BOKA HÄR

Production by Cityweb and Hotel Tylösand