Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ALPHAVILLE 15/7

Onsdagen den 15 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.
 
Alphaville slog igenom stort med hitsinglar som ”Big In Japan”, ”Sounds Like A Melody” och klassiska balladen ”Forever Young”. Bandet leds fortfarande av karismatiska sångaren Marian Gold, som enligt en enig kritikerkår har guldet i rösten intakt. Så säkra din plats till en sommarkonsert som garanterat kommer att få Solgården i gungning.

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
TIDER
Insläpp: 19.
På scen: ca 21.
 
ÅLDERSGRÄNS
18 år - minderåriga från 13 år är välkomna i målsmans sällskap.
 
Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria för en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort
 

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 295 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris 1 240 kr/person.
 
Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill
eller ring 035-333 05.
 

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
 
Pris 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).
 
Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.