Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ALPHAVILLE 13/7 2022

Onsdagen den 13 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.
 
Alphaville slog igenom stort med hitsinglar som ”Big In Japan”, ”Sounds Like A Melody” och klassiska balladen ”Forever Young”. De har fortsatt att ge ut spännande musik och firade i år sitt 35-årsjubileum. Bandet leds fortfarande av karismatiska sångaren Marian Gold, som enligt en enig kritikerkår har guldet i rösten intakt.
 
Lägg till omgivningarna med Solgårdens mysiga terrasser både ute och inne, den stämningsfulla belysningen, barerna och det blåglittrande Kattegatt längs Tylösandsstranden – helheten blir en svårslagen musikupplevelse i underbar miljö. Så säkra din plats till en sommarkonsert som garanterat kommer att få Solgården i gungning.
 
Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
TIDER
Insläpp: 19.
På scen: ca 21.
 
ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 295 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris 1 285 kr/person.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
 
Pris 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).
 
Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.