{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

BAGARE

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare? Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.

På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.

ARBETET
Just nu söker vi en konditor/bagare som är kreativ, vill vara delaktig i utvecklingen och ta fram nya bakverk och kreationer. Hos oss är det viktigt att arbeta med närproducerade och kvalitativa råvaror. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö där arbetet kan variera från dag till dag. Vi har en 7-dagarsverksamhet, därav förekommer helgarbete.

ERFARENHETER
· Utbildad konditor/bagare
· Relevant yrkeserfarenhet och utbildning
· Behärskar svenska flytande i både tal och skrift
· Inköp av konditorivaror är meriterande

EGENSKAPER
· Levererar med hög kvalitet
· Noggrann och ansvarstagande
· Serviceinriktad
· Kreativ och trivs med att vara delaktig i utveckling och skapande
· Flexibel och har god samarbetsförmåga
· God förmåga att arbeta både i grupp och självständigt

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100% med tillträde i januari eller enligt överenskommelse.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen. Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen att bli en del av vårt gäng!