Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

KONDITOR / BAGARE

Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras ett designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, ett pulserande nöjesliv och Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.
 
ARBETET
Just nu söker vi en konditor/bagare som är kreativ och vill vara delaktig i utveckling samt vara med att skapa och ta fram nya bakverk och kreationer. Hos oss är det viktigt att arbeta med närproducerade och kvalitativa råvaror. Du gillar att baka från grunden och med hög kvalitet. Du trivs med att arbeta i en arbetsmiljö med variation där arbetet kan variera från dag till dag.

Vi har en 7-dagarsverksamhet, där av förekommer helgarbete. Hos oss finns det goda utbildnings- samt utvecklingsmöjligheter.

ERFARENHETER
  • Utbildad konditor/bagare
  • Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift
  • Inköp av konditorivaror är meriterande
EGENSKAPER
  • Levererar med hög kvalitet
  • Noggrann och ansvarstagande
  • Serviceinriktad
  • Kreativ och trivs med att vara delaktig i utveckling och skapande
  • Flexibel och har god samarbetsförmåga
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 100 % med tillträde så snart som möjligt.

DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal! ❤