Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Bartender sökes

Vi söker bartenders till vårt härliga team på Hotel Tylösand! Hos oss är ingen dag den andra lik och det är det som gör det så roligt att arbeta just här. 

OM OSS
Vi är ett stort team med olika bakgrund där det genuina intresset för service, konst, mat, musik, människor och snabba bilar förenar oss. Vi tar hand om varandra och ser till att alla har det bra på jobbet där humor, omtanke och värme är viktiga ingredienser. Våra värdeord genomsyrar vår verksamhet; engagerad, lyhörd och kunnig.
 
Tillsammans skapar vi en härlig arbetsplats där vi alltid ser till att ge våra gäster förstklassig service. Vi tycker om att göra det omöjliga möjligt. Varje dag på dygnets alla timmar.

ROLLEN
Vi söker bartenders med stort intresse för service, dryck och cocktails. Du kommer att arbeta i någon av Hotel Tylösands barer med allt från klassiska cocktails till nattklubb. Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 80% med provanställning på 6 månader med start omgående. Intervjuer kommer att ske löpande.

OM DIG
Vi söker dig som är minst 20 år. Du är positiv, effektiv och gillar att arbeta i ett skönt team. Du har arbetat som bartender innan, gärna i cocktailbar eller nattklubb, och har en relevant bartenderutbildning

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig en viktig och spännande roll i vårt team på en fantastisk arbetsplats vid havet. Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Dessutom har vi ett lojalitetsprogram du får ta del av som fast anställd hos oss. Vi satsar på vår personal och du får både stöd och utveckling i din roll och som person.

Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal! ❤