Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SPA BELLA NOTTE - KVÄLLSSPAPAKET I HALMSTAD

Vad sägs om ett riktigt avslappnat och njutbart helgnöje på Hotel Tylösand – njut av The Spa på fredags- eller lördagskvällen, slappna av med en aptitretande drink och följ upp det hela med en läcker nygräddad deluxepizza på Leif’s Pizzeria.

Allt finns i vårt nya prisvärda ”Spa Bella Notte”-paket med övernattning och lyxig frukost som pricken över i.
 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Efter incheckningen från klockan 18 väntar The Spa med en välkomstdrink och två våningar av ren njutning – till exempel filmvisning i stora poolen kl 19 och 21. När hunger och törst börjar sätta in är det bara att ta på badrockarna och glida in på Leif’s Pizzeria, som ligger i direkt anslutning till The Spa. Välj bland våra lyxiga stenugnsbakade pizzor och kom ihåg att lämna lite plats - som kronan på verket avslutas måltiden nämligen med Leif’s förföriskt goda chokladfondue.

Mätta och belåtna är det bara att fortsätta njuta av The Spa med utsikt över ett stjärnglittrande Kattegatt ända fram till klockan 23. Vågar vi lova att det blir en god natts sömn efter en sådan kväll?

På avresedagen ingår vår stora frukostbuffé och är ni morgonpigga finns det såklart tid för ännu en sväng på The Spa innan utcheckningen kl 11.

ALLT DETTA INGÅR

  • Övernattning, incheckning från kl 18
  • Välkomstdrink
  • Tillgång till spa, gym och träning från kl 18-23 ankomstdagen och t.o.m. kl 11 avresedagen
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem
  • Middag på Leif’s Pizzeria
    Leif’s lyxiga pizza och Chokladfondue
  • Frukostbuffé

Vårt ”Spa Bella Notte”-paket går att boka utvalda fredagar och lördagar. OBS! Antalet rum per dag är begränsat, så missa inte chansen till en härlig helgupplevelse. Boka idag!

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum (fredag eller lördag), antal personer och Spa Bella Notte. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.