Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

bettans bar kvällsmeny

Alla rätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt. 

 

SNACKS

CASHEWNÖTTER • 55
Chili, lime, koriander 
 
WASABIÄRTOR • 45

SKALDJUR

FÄRSKA SKALDJUR
  • ¼ kg rökta räkor • 155
  • ¼ kg färska räkor • 185
  • ½ kg färska räkor • 315
  • ½ kg kokta havskräftor • 325
  • ½ kokt hummer • 245
  • Hel hummer • 395
Serveras med två dippsåser, bröd och smör
 
OSTRON • 35/STYCK
Med citron, rödlök- och champagnevinäger

SKALDJURSTALLRIK • 495
  • 1 st ostron
  • 50 gr rökta räkor
  • 100 gr färska räkor
  • 3 st kokta havskräftor
  • ½ kokt hummer
Serveras med citron, rödlök- och champagnevinäger, två dippsåser, bröd och smör

RAW

FÄRSK VÅRRULLE • 95
Rispapper, mynta, koriander, romansallad, sesamdipp 

OSTRON • 35/st
Med citron, rödlök- och champagnevinäger

TOFU POKÉ  • 105
Gochujang, ris, spenat, picklad rättika

TAGGMAKRILL  • 135
Miso, uni, salsa bruja, gräslök 

TONFISKTARTAR • 150
Krispig kantarell, syrad shiitake, brynt smör med soja, forellrom 

Sushi Uramaki

AVOKADO PICKELS • 135
 
KUNGSKRABBA • 170
 
KRISPIG RÄKA • 155
 
HUMMER • 175
 
LAX • 155
 
TONFISK • 170
 
HAMACHI • 170


En hel rulle/8 bitar

Sashimi

LAX • 65
 
TONFISK • 75
 
HAMACHI • 75

TAGGMAKRILL • 75
 
Alla rätter serveras med rättika, wasabi och gari 
 

Deep fried

DUMPLINGS • 125
Tofu, vårlök, soja, yuzudipp

KATAIFI • 155
Pilgrimsmussla, spicy mayo  

KRISPIG RÄKA • 135
Kimchimajonnäs 

CRISPY RICE • 125
Chilimajonnäs, lax, yuzusoja 
 
UNI • 145
Rostad nori, spicy mayo, ris, svart sesam

PORK ASIA BBQ • 135
Eldig karré, rökt sidfläsk, halstrad lök, svart sesam, gochujang 
 

Sweets

DESSERTBOWL • 195/bowl
”Coconut dream” (för 2-3 personer)         
 
CITRONGRÄSPARFAIT • 115
Med rostad vit choklad, togarashipopcorn, hallon, crumble

MATCHAMISU • 105
Savoiardikex, yuzu, mascarpone, grönt te

SVENSKT LÖSGODIS • 45


 

BOKA BORD

På Bettans Bar är det drop in som gäller. Om du  vill garantera plats kan du förbeställa Skaldjursplateau eller Chefs Choice för hela sällskapet. Boka via knappen eller ring 035-333 05. Om du önskar Chefs Choice, maila bettans@tylosand.se