Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

BETTANS BAR: VÄDERSÄKER OCH UPPDATERAD

Sommaren 2019 hälsar Bettans Bar på Hotel Tylösand alla gäster välkomna till en nyrenoverad och mer uppdaterad miljö. 

Det betyder att en av hotellets mest älskade mötesplatser får ett lyft som på alla plan lovar att göra besöket ännu mer minnesvärt. 

Den yttre delen av uteserveringen kommer att vädersäkras vilket gör det lika njutbart även om vinden friskar i – samtidigt som utekänslan och den magiska utsikten över havet och solnedgången är oförändrad. Annat som kommer att sätta ny prägel på atmosfären är den nya inredningen som hälsar sommaren 2019 välkommen på bästa sätt. Köket uppdateras för att ge kockarna bästa tänkbara möjlighet att leverera högsta klass på varje tallrik. 

Även den uppskattade menyn på Bettans Bar får en uppdatering. Inriktningen är fortsatt skaldjur och sushi, som förnyas och breddas med asiatisk fusion som spännande kulinarisk twist. I korthet betyder det ännu mer nytänkande, fler smaksensationer och nya överraskningar med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare. 

Kort sagt, Bettans Bar har trimmat sig i toppform inför Beach 2019!

Den 7 juni är det säsongspremiär men redan i maj står Bettans Bar redo för eventbokningar. Välkommen - och ‪#‎beinspired


För mer information kontakta:
Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund +46 (0)35-305 02 elisabeth.haglund(a)tylosand.se