Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Carola 28 juli

Söndagen den 28 juli blir en höjdpunkt för alla som älskar en av Sveriges mest älskade röster – då kommer nämligen Carola till Solgården med en akustisk konsert där hon framför alla sina hits i sommarkvällen. Med bara två musiker bryter Carola mot sin normala scenshow där maximal energi och högt tryck brukar vara ledorden. Under rubriken ”Naket – en akustisk hitskonsert” kommer hon att genomföra en avskalad sommarturné där hennes största hits och personliga favoriter tolkas på ett nytt och mer intimt sätt. ”Det är så jag själv tycker bäst om att gå på konsert en sommarkväll. Det ska bli så skönt att bara få luta sig mot tonerna och känslan som uppstår”, säger Carola själv.

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll i Tylösand.

TIDER
Insläppstid: 18.
På scen: ca 20.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.

Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

 

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 145 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.

LEIF’S KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett. En riktigt bra start på en härlig kväll i Tylösand.

Pris 1 220 kr/person.

Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill eller ring 035-333 05.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården.

Pris 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).

Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.