Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SÄKER KONFERENS PÅ HOTEL TYLÖSAND

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Hotel Tylösand informera om situationen hos oss och var du kan vända dig om du har frågor.

Vad menas med en allmän sammankomst?
En allmän sammankomst är tydligt definierad i lag, och avser exempelvis en demonstration, föreläsning, samling för religionsutövning, en teater, konsert eller en biografföreställning. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den.
 
Räknas ett möte eller konferens på en mötesanläggning som en allmän sammankomst?
Nej. Hotell- och mötesanläggningar omfattas inte av ordningslagen, utan istället av de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Alltså att hålla avstånd till varandra, möblera och duka luftigare och att säkerställa så att det inte blir köbildning runt barer och bufféer.

Mer information
Mer information om vilka regler och rekommendationer som gäller för konferenser får du från branschorganisationen Visita, och läs deras informationshäfte "Trygg konferens" HÄR. Läs mer och håll dig uppdaterad om eventuellt nya direktiv på folkhalsomyndigheten.se

SÄKERHETSARBETET PÅ HOTEL TYLÖSAND
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.
  • Vi har sett över våra redan noggranna rutiner gällande städning och mathantering och satt in extra resurser kring detta såsom extra städrundor, tillgänglig handsprit, fokus på kontaktytor som t.ex. badrum, dörrhandtag, lamp- och hissknappar, betalterminaler och nyckelkort.
  • Alla medarbetare är informerade om och följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta.
  • Våra 30 konferenslokaler möbleras efter önskemål från företaget med ökat avstånd mellan deltagarna. 
  • Vi har självklart möjlighet att genomföra digitala- eller hybridmöten när vissa deltagare eller föredragshållare inte kan vara på plats, läs mer HÄR
  • Vi erbjuder alla våra gäster möjligheten att få frukost serverad vid bordet. Vi har även kvar vår frukostbuffé för de som önskar.
  • I våra barer finns möjlighet till beställning vid bordet. 
  • Vi har ökat avståndet mellan våra bord i restaurangen.
  • Vi uppmanar alla att boka tid i restaurangen för att öka avståndet mellan gästerna. 
  • Informationsskyltar om allmänt förebyggande åtgärder finns för att förhindra smittspridning.
  • Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd till varandra.

OMBOKNING
För företag som bokar en konferens eller ett möte hos oss så gäller bokningsavtalen som överenskommet. Vi är måna om att ni ska känna er trygga är flexibla gällande ombokning. Kontakta vår säljchef Peter Högardh på peter.hogardh@tylosand.se, 035-260 96 46 så berättar han mer.

Det samma gäller för dig som bokar bröllop, privata fester och middagar. Kontakta vår bokningsavdelning så hjälper vi dig.

KONTAKT
Kontakta oss gärna via knappen nedan, ring 035-309 44, maila sales@tylosand.se eller chatta med oss direkt här på hemsidan (klicka på pratbubblan längst ner till höger på sidan) om du har frågor gällande ditt besök hos oss eller om du vill ha hjälp att boka.
 
Vi har öppet och är redo att ta hand om alla våra härliga gäster i vår avskilda och inspirerande miljö.

/Team Hotel Tylösand