REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Dagkonferens
Vi erbjuder samma sak som alla andra. Gå igenom affärerna i någon av våra konferenslokaler, drick ditt kaffe och ät din lunch. På eftermiddagen fortsätter du och går igenom en powerpoint med nyckeltal och annat intressant och sen åker du hem. 

Men vi erbjuder också något mer. Konferera med spa och förena nytta med nöje. Gör det du ska först, gå igenom affärerna, drick ditt kaffe och ät din lunch. På eftermiddagen går du igenom en powerpoint med nyckeltal och annat intressant. Och sen hänger du på The Spa.

Oavsett vad du väljer får du konferera i inspirerande miljö. Från restaurangen har du fantastisk havsutsikt och du har tillgång till Sveriges största konstgalleri.

Dagkonferens med Spa
Konferens och en spaupplevelse. Förena nytta med nöje. 
Konferenslokal, konferensmaterial, kaffebuffé för- och eftermiddag, lunch och tillgång till vårt spa. Lån av badrock och handduk. 

Pris från 795 kr per person, exkl moms.

Kontakta oss på bokning@tylosand.se eller 035-305 05
Dagkonferens utan spa.
Avhandla det du vill i en inspirerande miljö på Hotel Tylösand.
Konferenslokal, konferensmaterial, kaffebuffé för-, eftermiddag och lunch.

Pris från 595 kr per person, exkl moms. 

Kontakta oss på bokning@tylosand.se eller 035-305 05


Production by Cityweb and Hotel Tylösand